Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heis link var mı ? Yıllardır 2 karıyı merak ediyorum biri de buŞampiyonlar Ligi'nde
Ekli dosyayı görüntüle 330781
millet şampiyonluklara bile laf edecek derece zıvanadan çıktı. Hadi diyelim okan ın hiç payı yok, lan o sahada götünü yırtan oyunculardan utanır insan bekendinden tiksindirdi ne okan düşmanlığıymış gs yenilsin rezil olsun umrunda değil okan hocaya sallayacak ya mutlu oluyordur
Bulursam dmden atarim kinkHeis link var mı ? Yıllardır 2 karıyı merak ediyorum biri de bu
topu dursun a atmak olarak algılasak daha mı mantıklı acabaÇıkıp her fırsatta "iyi niyet" vurgusu yapanlar..
Bu akşam kimsenin konuşmamasını da iyi niyet olarak mı algılamamızı bekliyor acaba.![]()
Alakasız. Messi'nin ligi vardı. Davinson mesela Bruno Fernandes ile aşağı yukarı aynı tarihlerde katıldı kampına. Yani olabiliyormuş demek ki.ben yazınca laf yedım hocam messi dk yarı finali oynadı 1 hafta önce maca cıktı
Zaten en çok konuşması gereken onlar..topu dursun a atmak olarak algılasak daha mı mantıklı acaba
Başlamışsa iyi bari, sonuçta takımı dkda final oynadı ya geç gelmek hakkı, benimki de bk yemekYav adam daha 1 hafta oldu takımla çalışmalara başlaması.
Çok geç kaldı çok. 4 senedir bunların ne halt olduğunu anlamamış mı?topu dursun a atmak olarak algılasak daha mı mantıklı acaba
nereye kadar duymamazlıktan gelecekler ki 1 milyon forma satılırken 50 bine düştüğünde de gelsinler 5 bin liraya bilet satarken full kombine satarken 10 bin kişiye oynarken de duymamazlıktan gelsinlertaraftarımız etkisiz kalıyor bu sene
yangın, istifa çağrıları vs hepsi duymamazlıktan geliyorlar
Hocam hiyanet varsa iki yakaları biraraya gelmesin.Durum beceriksizlik degil rts baska bir sey var. TS, bjk cok becerikli olduklari icin mi salahi, trossardi alabiliyorlar. Burada hiyanet var.
Ulen bilseydim bukadar elestirmezdim. İlk yilinda savundum geliştirecek kendisini dedim umdugum gibi olmadı. Sonra taraftara laf sokmaya başladı kıl oldum. Zaten eskisi kadarda birşey demiyorum. Ömürlük Okan konusundan atmissin beni ama iyi yapmissin oraya yazmamak daha iyi.kendinden tiksindirdi ne okan düşmanlığıymış gs yenilsin rezil olsun umrunda değil okan hocaya sallayacak ya mutlu oluyordur