Transfer Nöbeti #9

Başkanımız çok iyi niyetli o yüzden bugün çıkıp konuşmuyorum.

kendinden tiksindirdi ne okan düşmanlığıymış gs yenilsin rezil olsun umrunda değil okan hocaya sallayacak ya mutlu oluyordur
millet şampiyonluklara bile laf edecek derece zıvanadan çıktı. Hadi diyelim okan ın hiç payı yok, lan o sahada götünü yırtan oyunculardan utanır insan be

taraftarımız etkisiz kalıyor bu sene

yangın, istifa çağrıları vs hepsi duymamazlıktan geliyorlar

taraftarımız etkisiz kalıyor bu sene

yangın, istifa çağrıları vs hepsi duymamazlıktan geliyorlar
nereye kadar duymamazlıktan gelecekler ki 1 milyon forma satılırken 50 bine düştüğünde de gelsinler 5 bin liraya bilet satarken full kombine satarken 10 bin kişiye oynarken de duymamazlıktan gelsinler

Neden transfer yapılmıyor ?

Abi komplo teorilerinden nefret ederim de ciddi ciddi satmış olamazlar ya şampiyonluğu.

Yok yukardan emir gelmiş birileri ricacı olmuş falan SAKA Mİ BU YA BOYLE BİSEY OLABİLİR Mİ

1786226100259.webp

kendinden tiksindirdi ne okan düşmanlığıymış gs yenilsin rezil olsun umrunda değil okan hocaya sallayacak ya mutlu oluyordur
Ulen bilseydim bukadar elestirmezdim. İlk yilinda savundum geliştirecek kendisini dedim umdugum gibi olmadı. Sonra taraftara laf sokmaya başladı kıl oldum. Zaten eskisi kadarda birşey demiyorum. Ömürlük Okan konusundan atmissin beni ama iyi yapmissin oraya yazmamak daha iyi.

Bunun için düşman mı olunur.

curtis jones + bruno fernandese sıkın 70-80 milyon tüm hava değişsin zor değil

Geri
Üst Alt