Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.363
- 20.907
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav olur mu öyle saçma şey. Düpedüz kendi rant savaşlarına kurban ettiler Galatasaray’ı. 4 ayrı koldan transfer çalışması yapıp hepsi birbirinin yoluna taş koyuyor her sene aynı terane.Neden transfer yapılmıyor ?
Abi komplo teorilerinden nefret ederim de ciddi ciddi satmış olamazlar ya şampiyonluğu.
Yok yukardan emir gelmiş birileri ricacı olmuş falan SAKA Mİ BU YA BOYLE BİSEY OLABİLİR Mİ
2.si kim birisi buysaHeis link var mı ? Yıllardır 2 karıyı merak ediyorum biri de bu
tavırlarınız iyi niyetli değil renktaş istediğiniz gibi devam edebilirsiniz. takım kazansın bırak okan kötü olsun. takımın mağlubiyetini beklemeye gerek yok.Ulen bilseydim bukadar elestirmezdim. İlk yilinda savundum geliştirecek kendisini dedim umdugum gibi olmadı. Sonra taraftara laf sokmaya başladı kıl oldum. Zaten eskisi kadarda birşey demiyorum. Ömürlük Okan konusundan atmissin beni ama iyi yapmissin oraya yazmamak daha iyi.
Bunun için düşman mı olunur.
erken ya da geç. Okan hiç bir zaman vuran yıkan biri olmadı, dursun bunu gördükçe her seferinde daha çok bokunu çıkarttı. Demek o sınırı aştı artık.Çok geç kaldı çok. 4 senedir bunların ne halt olduğunu anlamamış mı?
bunlara da ayrı gireceğim ha. at toynakları kıçı boklu bir topçunuz var, piyango vurmuş size neyin tribindesiniz?
Hadise2.si kim birisi buysa
Bu böyle dediyse 2 seneye futbolu bırakır.
stadda 3 tane en yetkili isim var, en ufak transfer kıpırtısı olsa biri mikrofon başında biterdi, arazi olma seçeneğini kullanarak da komplo teorilerinin önünü açtılar
haber bekliyorum.Elimiz dolu bekliyoruz Muztafam![]()
Masa tenisi bransimiz varmi kiArkadaşlar çok geç değil. Gelin kulübe baskı yapalım sezon başlamadan aksiyon alınsın transferler yapılsın ve bir an önce lige hazır hale gelelim. Masa tenisi branşında çok başarılı olabiliriz. Hem bu kadar stres de çekmeyiz.
Valla GS iyi olsun iyi oynasın en sevmediğim herifi bile desteklerim. Ben kimseye kötü niyetli değilim oynattığı oyunu sevmiyorum bukadar basit. GS puan kaybedince yemek yiyemeyen birisiyim okandan hoslanmiyom diye GS yenilsin istemem. İster inanırsın ister inanmazsintavırlarınız iyi niyetli değil renktaş istediğiniz gibi devam edebilirsiniz. takım kazansın bırak okan kötü olsun. takımın mağlubiyetini beklemeye gerek yok.