Transfer Nöbeti #9

Beyler benden size naçizane tavsiye. Sinirlisiniz öfkelisiniz biliyorum ama siz yine de kendinizi tutun ve orada burada yöneticilere başkanlara karşı hakaret/küfür içeren şeyler yazmayın. Çok yakın arkadaşım beşiktaş başkanına ithafen "salak" yazdığı için başına gelmeyen kalmadı.

Batrakov'un burada gelmesini en çok isteyen bendim belki. Hala isterim.
Fakat şuan bu kulubun harcayacağı 30M varsa lütfen üstüne biraz ekleyip Reijnders için ne yapılması gerekiyorsa yapsınlar. Bu takımın ortasahada yeni bir lidere ihtiyacı var. Her şeyden daha önemli olan bu hamle bence. Santrafor yedeği ve sol stoperden bile önemli. Hatta güncel olarak 10 numaradan da önemli. Bu ortasaha ile gelecek 10 numara 8 ve 6 da oynamak zorunda kalacak.

Ulen bilseydim bukadar elestirmezdim. İlk yilinda savundum geliştirecek kendisini dedim umdugum gibi olmadı. Sonra taraftara laf sokmaya başladı kıl oldum. Zaten eskisi kadarda birşey demiyorum. Ömürlük Okan konusundan atmissin beni ama iyi yapmissin oraya yazmamak daha iyi.

Bunun için düşman mı olunur.
Ne dedin de atildin konudan ihtiyar

Beyler benden size naçizane tavsiye. Sinirlisiniz öfkelisiniz biliyorum ama siz yine de kendinizi tutun ve orada burada yöneticilere başkanlara karşı hakaret/küfür içeren şeyler yazmayın. Çok yakın arkadaşım beşiktaş başkanına ithafen "salak" yazdığı için başına gelmeyen kalmadı.

Hakemler sosyal medyada kendilerine sövenlere dava açmayı gelir kapısı haline getirmişti ya bir ara.

Gerçekten şaka gibi ülke.

Ümraniyespor maçını sayma zaten amatör rakip, sen bütün maçları kaybettin ve takım ilerisi için ümit vermiyor.

9 Ağustos oldu ya hala tık yok ya insanda utanma olur.

Greenwood tam bizlik oyuncuydu. Fener'in almasına inanamadım. Hala üzülüyorum.

Erden Timur olmayınca bu kadar. Unutturacak adam almayı bırak yürüyen birini bile alamadılar.

Hepsi için rant kapısı Galatasaray’a transfer yaptırmak. Kendi getirdiği adam alınsın diğerininki alınmasın ki bu ranttan paylarını alsınlar. Bu kadar aciz ve kötü niyetli adamı bir araya toplamayı nasıl becerdin Dursun? Şer ittifakı yemin ederim.
kaç istiyorsa versinler yeterki bizden uzak dursun şu cenk belası komisyonsa komisyon herif çer çöpü başımıza bela ediyor.

Her transfer döneminde yönetimin türlü türlü rezilliklerini burada hep birlikte yaşıyoruz, bu yönetim varken hangi hoca olursa olsun kafayı yer muhabbetleri dönüyor, sonra iyi kötü dönem bitiyor ve Okan hocaya denmeyen kalmıyor burada, ona verilen kadro kimseye verilmedi vs şeklinde. Anladım bizim millet balık hafızalı zaten de. Şimdi de daha dönem bitmeden suçlu hoca olmuş yönetime laf söylemedi diye. Stadda bile 2 dk yönetim istifa denilip Saldır Galatasaray'a geçiliyor. Dursun Özbek yine cok güzel sıyrıldı işin içinden.

Buyrun şekil 1a, her yönetimle kavgalı diye eleştirilen Fatih Terimin açıklamaları;

işin hukuki boyutunu bi kenara koyuyorum

burda ettikleri hakaret ne işe yarıyor cözemedim adamın yüzüne söyleyemedikten sonra

Her transfer döneminde yönetimin türlü türlü rezilliklerini burada hep birlikte yaşıyoruz, bu yönetim varken hangi hoca olursa olsun kafayı yer muhabbetleri dönüyor, sonra iyi kötü dönem bitiyor ve Okan hocaya denmeyen kalmıyor burada, ona verilen kadro kimseye verilmedi vs şeklinde. Anladım bizim millet balık hafızalı zaten de. Şimdi de daha dönem bitmeden suçlu hoca olmuş yönetime laf söylemedi diye. Stadda bile 2 dk yönetim istifa denilip Saldır Galatasaray'a geçiliyor. Dursun Özbek yine cok güzel sıyrıldı işin içinden.

4 sene üst üste şampiyon olmuş üçünde şampiyonlar liginde yarışmış bir takım nasıl transfer yapamayacak hale gelmiş olabilir aklım almıyor.

Ümraniyespor maçını sayma zaten amatör rakip, sen bütün maçları kaybettin (Rennes beraberliği var!) ve takım ilerisi için ümit vermiyor.

9 Ağustos oldu ya hala tık yok ya insanda utanma olur.
Maçlarin hepsini izlemedim ama izlediklerimde skoru saymasan da oyun olarak da bir şey yok jankatin iyi kurtarislari disinda. Ha birde osi ile sane iyidi bugun.

kaç istiyorsa versinler yeterki bizden uzak dursun şu cenk belası komisyonsa komisyon herif çer çöpü başımıza bela ediyor.
Sadece o değil ki bunun gibi en az 3-4 kişi daha var Dursun’un yamacında. Bi tanesi adını zikreden gazeteciye ne yaptı gördük.

Geri
Üst Alt