Transfer Nöbeti #9

Klüpte bu dursun özbek ve yanındakileri indirebilecek kimse yok mu?Klüpte içeriden bilgi alanlar sürekli içerisi karışık boşluk var 10larca kişinin işini 1-2 kişi kafasına göre yapıyor gibi durum var.
Galatasaray divan kurulunu yillardir takip ederim edindigim tecrube sportif anlamda sportif gideni fb gibi hemen yemezler ama baskandan ziyade yonetimde istifalar felan olursa hemen saldirir yerler.O yuzden Dursun Ozbek orda saglam sıkıntisi yok sampiyonlukta Divan kurulunun pek umrunda degil.Ancak Durdun Ozbeki de taraftar yer

sezonu su sekil izlicez mevcut tablo itibariyle

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-08-09-02-34-47-788_com.twitter.android-edit.webp
    Screenshot_2026-08-09-02-34-47-788_com.twitter.android-edit.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 7
Hakemlerle denediler tff ile denediler olmadı. Bu sene durun bakalım dendi. Ondan bu plansızlık transfersizlik
Evet amatorde top oynamis biri bunlari gorebiliyor ama 4 sene samp olmus Futbolculuk foneminde uefa kazanmis bir Td bunlari goremiyor.Way be olaya gel
rengim görüyor en iyi ortasahalarla kendisi oynadı. Ortasahanın pert bir halde olduğunu görüyor. Umarız ki resmi maç değil diye dünkü oyunu izledik

Bu dursun normal şartlarda başkan olamazdı. Yanında ET var diye güvenildi geldi başa sonra Dursun uzaklaştırdı adamı onun önüne geçtiğini gördüğü için. Gs a başkan adaylığı sadece liselilerden olmuyor, liseli olmayanlar niye aday olmadı? Mevzu burada Dursun un başkanlık ile uzaktan yakından alakası olmaması.
Liseli olmayan başkanlar bak bunlar
Adnan Polat
Burak Elmas
Mustafa Cengiz
Hangisi başarılı?
Baş sorun burada Dursun Özbek. Sen bunu alıyorsun işi liseye indirgiyorsun. Sen yine liselilerden nefret et ama saman adam argümanları ile Dursunun %99 sorun olduğu yerde olayı cıvıklaştırma.
Genel kurulun çoğunluğu lise, adnan polatı da mustafa cengizi de hepsini de liseliler seçti. Şuanki durumun sorumlusu da genel kuruldur. Mevcut genel kurul değişmediği müddetçe galatasarayda iyi yönetim olması mümkün değil. Bunun adı da cıvıklaştırma değil, gerçek. Senin çözümünü yaz bilelim

Galatasaray divan kurulunu yillardir takip ederim edindigim tecrube sportif anlamda sportif gideni fb gibi hemen yemezler ama baskandan ziyade yonetimde istifalar felan olursa hemen saldirir yerler.O yuzden Dursun Ozbek orda saglam sıkıntisi yok sampiyonlukta Divan kurulunun pek umrunda degil.Ancak Durdun Ozbeki de taraftar yer
Yani yönetimde kimse istifa etmezse yıllarca orada kalacaklar?Valla gs lisesi o gücüyle yiyemiyorsa çok saçma kafa yapıları var derim.Taraftarı umursamadığı sürece başta kalacak yani?

Bizim planlamamizdaki yanlislik bu sene baslamiyor.Ozellikle gecen sene tarihimizin en cok para harcadigimiz donem 75 Osimhene 63 Ugurcan-Singo ya verdik.Osimhene 75 gayet normal defans ve kaleciye 63 vermek cok mantiksiz.30 milyon bir oyuncuya verilecekse direk fark yaratan oyuncular olmali.

Su an 20 milyonluk oyuncuya 30 ister kulupler. Herkes planlamasini yapti senin gibi son dakikaya beklemiyor. Panik transferlerine hazir olun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herkesten has… yiyoruz bu nasıl bir transfer dönemi Yavv. Chermiti için 30 falan diyorlarmış hani bu dönemde daha ucuza alınıyordu 😀

Lan gidin gedson, Boey ve Lang alın bari

Bunu yapın bari işbilmezler

Siyasiler istemiyorsa yapacak bir şey yok
Bekar olan birini bulsun, evli olan çocuk yapsın futbola birkaç sene ara vakti

Ben belki rahat bir taraftarımdır. Çünkü geçmişte büyük ihtimalle senin de gördüğün gibi kötü günleri de gördüm. Oluyor yani. Olacak. Bizim kulübün tarihi böyle zaten. Bayern ise uzuuuuuun bir süredir rakipsiz. 90’lardan beri böyle zaten. Onlar oturttular. Bizim ülkede o sevite bir fark yakalama imkanımız olsa zaten politik düzen elbet bizi durduracak. Bunu sen de biliyorsun. Almanya’da politika karışmıyor. Ligi dizayn etmeye çalışmıyor.

Yani ben hazırlıklıyım kısacası. Çabuk kabullenirim.

Bizim taraftarın ya da tribünlerin diyeyim nankör olduğunu da biliyorum. Bi başarısızlık gelsin o tribünler hemen boşalır. Bu kadar da severiz kulübümüzü 😝

Neyse lafın kısası beynimizi şartlamayalım. Hayattan zevk alın.
Galatasaray'ın 2000 sonrası tüm iyi günlerini ve kötü günlerini aklım ererek izledim.
Olimpiyat stadında geçen, 6. bitirdiğimiz 2003-2004 sezonunu da izledim, 2006-2008 yılları arasındaki o korkunç transferleri de gördüm, 2010-2011 sezonu faciasını da, sonraki dönemlerdeki sıkıntıları da canlı canlı izledim. Galatasaray'ın elbet kötü günleri oldu. İleride de olabilir ama bunun göz göre göre yapılması can sıkıyor.

Ayrıca bence Galatasaray'ı kolay biçimde ayağa kaldıran, bir sezon ligi 13. bitirmişken ertesi sezon şampiyon yapan şey, tam olarak taraftarın o "nankörlük, aç gözlülük, doyumsuzluk" diye nitelendirilen huyları. Taraftar anında isyana geçtiği için başarısız yönetimler hızlıca değiştiriliyor.

Galatasaray'da hiç kimse başarısızlığı alkışlamaz. Alkışlamamalı da zaten. Başarısızsan, gidersin. İstersen üst üste 10 sene şampiyon ol. 11. sene saçmaladığın an kredin falan olmaz.

Bu sene Galatasaray yönetimi her şeyi doğru yapsın, nokta atışı transferler gerçekleştirsin, örnek veriyorum bir sakatlık olur, bişe olur, ya da çok iyi oynarsın ama top kaleye girmez, şampiyon olamazsın, eyvallah. Ama şu an durum böyle değil. Şu an resmen göz göre göre yapılıyor tüm hatalar.

Bir alışverişe çıkalım dedik Mora ile Batrakov da yatmış. İkisi de çok içime sinmediği için bir şey diyecek halim yok. 10 no için neden u23 baktığımızı anlamasam da eğer u23 bakıyorsak bu isim Enciso olmalı ikisinden de daha net bir isim Enciso bence.

Genel kurulun çoğunluğu lise, adnan polatı da mustafa cengizi de hepsini de liseliler seçti. Şuanki durumun sorumlusu da genel kuruldur. Mevcut genel kurul değişmediği müddetçe galatasarayda iyi yönetim olması mümkün değil. Bunun adı da cıvıklaştırma değil, gerçek. Senin çözümünü yaz bilelim
kulübün satılması daha sonra devamlılığı olan bir yapı. Liseli dışındakiler çok iyiymiş gibi konuşma o zaman

Yani yönetimde kimse istifa etmezse yıllarca orada kalacaklar?Valla gs lisesi o gücüyle yiyemiyorsa çok saçma kafa yapıları var derim.Taraftarı umursamadığı sürece başta kalacak yani?
Lisesilerin kulup icin cok anlam yuklediklerini sanmiyorum onlar gecmiste baskani direk kendileri seciyordu yaklasik yuzde 60-70 kesimin oylarini aliyordu.Simdi yeni jenerasyon artmasiyla beraber yuzde 45 lere felan dustuler cunku cok yaslilar.Ki zaten bu kulube en buyuk zararida liseliler veriyor kendilerini kulubun sahibi zannediyorlar

Leao ne yaptı dün Chelsea maçında, Chelsea içlerinden geçmiş.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt