- 6 Eylül 2014
- 94.553
- 65.246
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilinçli yapıldığını düşünüyorum bunun. Bu kulüp Almanya'da olsa Bayern'in ta kendisi olurdu. Potansiyelimiz çok yukarıda bir ekibiz, winner bir kültür oluştu son 40 yılda. Ama burada içerideki zihniyet (yani kulüp içindeki) hususi ileri götürmüyor, tam şaha kalkacakken dibe batırıyor ve bir anda kaç yıl geri götürüyor, sonra götü toplamak için sıfırdan başlanıyor.![]()
Çeyrek asır önce çeyrek asır sonra…
Bir kulüp hiç mi değişmez yahu hep başa sarıyoruz
sen benim hocayı ne kadar sevdiğimi biliyorsun. fakat an itibariyle benim böyle bir düşüncem ve umudum yok.
çünkü takımda an itibariyle bizi heyecanlandıran bir tane faktör yok. ve bir sebebi de hoca. ben geride bıraktığımız 4 sezon başlangıcında da bi heyecan duyuyordum her anlamda. şuan sıfır.
hocanın hali tavrı da bu umudu vermiyor. çünkü kardeşim senin en isyankar, en alev alev ortalığı yakar vaziyette olman gerekirken bir nevi paratoner görevi görüyorsun.
Bos muhabbet onlar ,bunlar denelrdir boyle ne sampiyonluklar mutlu eder ne basarilar kimseyide begenmezlerBu kafayla lig rekoru nasıl kırdık 4 sene şampiyon olduk, senin anlattığına göre ilk 5 girmememiz lazım
Apo çok hassas kirmayalimDaha iyi stoper alırsak Apo kırılır
Daha iyi bir başkan bulalım da dursun kırılsınApo çok hassas kirmayalim
Yaş gelmiş 80 e tinlamiyordur bile. Olağanüstü seçim olmaliDaha iyi bir başkan bulalım da dursun kırılsın
Koca camia şunun karşısına 1 tane adam koyamadı, tarihte ilk falan olabilir tek başına adam seçime girdi. Faruk Süren Avrupa kupaları aldı da böyle bir lüks yaşamadı adam.Daha iyi bir başkan bulalım da dursun kırılsın
Dediği değil, yaptığı önemli.OB 2 aydır bu sene geniş kadro kurmamız lazım, geçen sene hata yaptım, kaliteli 2 tane ilk 11'miz olmalı hem lig hem ŞL için diye bu yaz herhalde 50 defa söyledi.
Bir TD'nin bu söylemlerine rağmen bu gerçekleşmiyorsa kulübün içindeki durumun ne kadar kötü olduğunu tahmin bile edemeyiz.