Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Bu anket kapanacak: .
cb85ed4e932a7f4fe50d233c5fc7e2e1.jpg

Çeyrek asır önce çeyrek asır sonra…

Bir kulüp hiç mi değişmez yahu hep başa sarıyoruz
Bilinçli yapıldığını düşünüyorum bunun. Bu kulüp Almanya'da olsa Bayern'in ta kendisi olurdu. Potansiyelimiz çok yukarıda bir ekibiz, winner bir kültür oluştu son 40 yılda. Ama burada içerideki zihniyet (yani kulüp içindeki) hususi ileri götürmüyor, tam şaha kalkacakken dibe batırıyor ve bir anda kaç yıl geri götürüyor, sonra götü toplamak için sıfırdan başlanıyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen benim hocayı ne kadar sevdiğimi biliyorsun. fakat an itibariyle benim böyle bir düşüncem ve umudum yok.

çünkü takımda an itibariyle bizi heyecanlandıran bir tane faktör yok. ve bir sebebi de hoca. ben geride bıraktığımız 4 sezon başlangıcında da bi heyecan duyuyordum her anlamda. şuan sıfır.

hocanın hali tavrı da bu umudu vermiyor. çünkü kardeşim senin en isyankar, en alev alev ortalığı yakar vaziyette olman gerekirken bir nevi paratoner görevi görüyorsun.

Bende Okan yok, BJK kupa maçından sonra azalarak bitti. Kendisine dost meclisinde şunu sormak isterdim: "Bu adamların kalmasını sen mi istedin, yoksa aceleye gerek yok diyen sen miydin?" Şu an Okan'ın tek bir hatası var; aşırı beta karakter olması. Dursun'un rahatlığının sebebi bu. Hiçbir başarıyı sahiplenmedi, kendisini pazarlayamadı. Fırsatları iyi kullandı ama Icardi, Osi gibi fırsatlar her zaman çıkmaz.
Bu ilişkide tabii ki ilk Okan gidecek; sonra Dursun her zamanki gibi fabrika ayarlarına dönecek ve ilk seçimde rakibine yenilecek.

Şu kötü futbolu düzeltmesi lazım okanın.

Beyler kusura bakmayın kimse teknik sorumluyu sevmek zorunda değil. Fikri hür vicdanı hür Galatasaraylılar da var. Galatasaray'ın iyi olmasını istemeyenler başkanı ve teknik sorumluyu beğenebilir ama ben beğenmiyorum. Umarım ikisi de gönderilir.

Apo'dan daha iyi kimi alalım kankiler U23?

Daha iyi bir başkan bulalım da dursun kırılsın
Koca camia şunun karşısına 1 tane adam koyamadı, tarihte ilk falan olabilir tek başına adam seçime girdi. Faruk Süren Avrupa kupaları aldı da böyle bir lüks yaşamadı adam.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OB 2 aydır bu sene geniş kadro kurmamız lazım, geçen sene hata yaptım, kaliteli 2 tane ilk 11'miz olmalı hem lig hem ŞL için diye bu yaz herhalde 50 defa söyledi.

Bir TD'nin bu söylemlerine rağmen bu gerçekleşmiyorsa kulübün içindeki durumun ne kadar kötü olduğunu tahmin bile edemeyiz.
Dediği değil, yaptığı önemli.

Biliyorsun kolay beğenmez hazret, hangi yerli oyuncuyu istediğini biliyor muyuz mesela? Sadece Aral için iddialar var, vazgeçemediği 4-2-3-1 in oyuncusu asla olmadığını söylüyorum hep, göreceğiz.

U23 işine o kadar olumsuz ki, yakın zamana kadar değiştirilmesini umuyordu; sence önceden buna dair bir çalışma yapmış olma ihtimali var mı? Aldırdığı Nhaga için planının oynatmak olmadığı belliydi; şimdi Ugochukwu için de öyle belki.

30-40-50 bonservis, çoğunlukla çift hane maaşlı adamlara gidilmesinde Hocanın hiç mi kabahati yok? FB gibi dışarıdan para sokan adam çıkmıyor camiadan, her yıl 130 milyon bonservis harcanamayacağını, UCL gelirlerinin de buna yetmeyeceğini, böyle tercihlerle, üç transfer gerekirken ancak birinin yapılabileceğini bilmiyor mu?

Kış döneminde isteyip 27 ve 30 milyona aldıramadığı Onyedika ve Altimira nasıl bir performans gerilemesi yaşadı da şimdi 9 ve 18 milyona gitmişken isimleri bile geçmedi?

Aciz ve beceriksiz yönetimin işini daha da zorlaştırıyor hep; yapacakları varsa da yapamıyor adamlar. İşlerine geliyor deme; 50 bonservis 12 maaş için bin kez düşünmek gerekir elbette.

Oyuncu tercihleriyle alakalı onlarca paragraf döşerim de zaman israfına gerek yok...

Neyse sonunu bildiğimiz bi sezonu izlemenin kendimizi yıpratmanın anlamı yok. Başka branşları izleyelim, ailemize zaman ayirip sağlığımıza dikkat edelim. Canımız sıkılırsa dizi-film izleyelim. Sıkmayın caninızı 🤗😗

Geri
Üst Alt