Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    113
  • Bu anket kapanacak: .
Gemini_Generated_Image_tt3ccitt3ccitt3c.webp

Roma ve Ajax sülük gibiler sürekli karşımıza çıkıyor bir şekilde herifler ya

Boey barış kerem yeterli değil zaten, tüm kadro genç olmalı
Kerem’i geçiyorum çünkü çok da bir halt olmadı. Bir dönem Icardi ile fena oynamadı ama genel olarak ekstra bir performansı olmadı. Hatta hoca bir ara 10 numara oynatmaya çalışıp olanı da berbat etti.
Barış eh işte, belki biraz o sayılabilir. Onun da fizik gücü haricinde pek de bir gelişme gösterdiği söylenemez.
Boey’i de ilk geldiğinde göndermişti zaten. Herkes sakatlanmasa ve mecbur kalmasa yüzüne bile bakmayacaktı. Eleman Okan Buruk antrenmanı yemeden fırtına gibi girmişti sezona. Öyle de devam etti.

Bu arada üçü de Okan Buruk transferi değil. Bu da başka bir konu. Kendi döneminde yaptığı tüm genç transferleri de fiyasko.

Batrakov'un tarzı tipik Symanszki. Koşar, mücadele eder, arada uzaktan gol atar ama fizik zayıf, yetenek paketi kısıtlı.

Adı geçen u-23ler içerisinde gelip katkı direkt katkı verecek tek isim Enciso. Can dahi şu dirençsiz orta sahada çok sırıtır. Mora'yı söylemiyorum bile. Arkasında Sara ve Toreira ile orta sahanın mukavemeti yok hükmünde falan olur direkt.

Fizikselliği artırabilecek tek adam Encico şu isimler arasında. Hücum katkısı da Batrakov ve Mora'dan aşağıda olmaz zaten

O değil de

Nhaga kiralansa 3 u23 bir tane de 23 yaş üstü yabancı alsak 2-3 tane de yerli lazım, niteliği geçtim nicelik de eksik takımda.

Berat, Yusuf, Ada vs rotasyonda şans bulacaklarını sanmıyorum.

Kafayı yemiş bunlar.

Patates kroket mi?

Evet, bugün onu da hazırladım. Fakat meşhur olan dana eti ile yapılan kroket. Ondan sonra tavuklu geliyor.

Hepsi ayrı ayrı güzel gidiyor. Karıştırdığın zaman tatlar birbirlerini bozuyor.

İstanbul'da bir kaç marka denk gelmişti Carrefour veya Migros mağazalarında ama tatları burası gibi değildi.

Geri
Üst Alt