Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    122
  • Bu anket kapanacak: .
Başkandan Efe Mandıracı imza töreninde "transfer yapamıyor diyenler utanır mı?" çıkışı bekliyorum.

Bana göre yabancı ve yıldız hakkımızı yanlış mevkide harcıyoruz ama Leao gibi ayağına top bekleyen bir oyuncudansa daha çalışkan, daha çok deneyen Martinelli'nin bize faydası daha çok olur gibi .
doğru veya mantıklı yürütülen bir hamle var mı ki bu olsun
hangi akıllı takım kendi taktiği dışında oyuncu alıyor bizim türk takımları harici
dünyanın her yerinde kanat oyuncuları sprintçi genç oyuncular olurken merkez orta saha veya 10 no daha kaşar topçular olur ama biz o bölgeye u23 bakıyoruz
geniş alanda önde baskılı futbol oynamak istiyorsun aylarca pape guaeye falan kovaladın 40-50 milyona 30 a onyedika kovaladın 10 milyona almadın mesela
mertens gitti ikamesini almadın
boey gitti aurier,jelert aldın biri futbolu bırakmıştı öbürü de boeyla alakasız tarzda biriydi , ve daha bi sürü saçmalık hangi birini sayalım da leo,martinelliye geçelim

Reijnders için kimse hayır demez ama 28 yaşında topçuya 45 verirsen o parayı geri alamazsın ama mora o parayı sana geri kazandırır
Kimi satıyorsun da geri kazanıyorsun parayı? Herkesin ağzında bu laf var... biz parayı cl den forma satışlarından ligden falan kazanıyoruz... başlarım geri dönüşüne

Havaalanını dolduracak topçu nerede kardeşim Mora Batrakov mu dolduracak

kanat da en az 10 numara kadar acil ihtiyaç hem nicelik hem de nitelik olarak

Frenkie de Jong sakatmis, ameliyat olmayi reddetmis ve iyilesme ibareleri gostermiyormus
Maasi da kol gibi

tam bize cakmalik herif

Takımın temposu yerlerde. Başka orta saha alınmayacağına göre en azından ön tarafa yapılan transferlerin fizik gücü yüksek, tempolu oyuncular olması lazım.

Maalesef Torreira-Lesley-Sara 3'lüsünden hangi ikisini göbeğe koyarsanız koyun ön taraftaki temposu düşük bir ismi taşıyamazlar. Bir tek Lemina denkleme girerse iş değişir. O da 1var, 1 yok zaten.

Bu yüzden yapılacak kanat ve 10 numara transferinde bakılacak ilk şey pres oyununa katkısı ve fizik gücü olmalı belki de. Bu yüzden Martinelli'yi Leao'ya tercih ederim. Keza Encico'yu da Dünya Kupası'nda gördük ki sahada kaldığı müddetçe hiç vites düşürmeden oynuyor

Bu vakitten sonra transfer, saha içi başarı, tesis veya buna benzer şeyler bu yönetime karşı sempati oluşturmaz. Bir çok sebepten ötürü herkes yıldı, usandı, bıktı sizden. Dursun Özbek ve yönetimi Galatasaray için yapacağınız tek iyilik ilk fırsatta seçimli genel kurul kararı almanızdır.

Kimi satıyorsun da geri kazanıyorsun parayı? Herkesin ağzında bu laf var... biz parayı cl den forma satışlarından ligden falan kazanıyoruz... başlarım geri dönüşüne
Hiç verim alamadığın zaniolo dan para kazandın 1m ye aldığın boey den para kazandın bir çok örnek verilebilir

yine aynı hataları yapıyoruz

galatasarayın 30 milyonu öyle ya da böyle gözden çıkarmayı düşündüğü adam lesley olamaz bunu görmek için futbol dehası olmaya gerek yok

mora için de galatasaray ölçeğinde bir takımın 50 milyon vermesi anlamlı değil

ne sportif ne maddi çıkaramayız biz o meblayı moradan

üstelik çok düz mantık düşünüyorum ama 19 yaşında wonderkid muamelesi yapılan ve 50 milyon fiyat biçilen bir porto oyuncusuna biz ve romadan başka pek talip yok gibi

üstelik daha bir şey de koymamış ortaya ve biz takımın komutanlığını yapmasını isteyeceğiz

can, khannous gibi adamların en azından daha rekabetçi bir son yılları var

bir şekilde singodan çıkıp , sallai,yusuf sivaslıoğlu riskine girmek lazım sağ bekte
hem kontenjan hem de istikrar açısından bu çok önemli bir kere
fisnik asslani fırsatı çıktı mesela böyle topçuları düşürmek kolay değil transferi yatmışken direkt yapışıcaksın
curtis jones keza paraysa para barış alpere 6 milyon yıllığı verebiliyorsan bu adamları da vizyonunla zaten ikna edemezsin o kalibrede bir insanın yok bari parayla tut getir

Forumu bugün biraz takip edeyim dedim..Leao beğenilmiyor, Batrakov beğenilmiyor, Martinelli beğenilmiyor, Can Uzun beğenilmiyor, Mora beğenilmiyor ama yönetimin transfer yapması isteniliyor..
Tam olarak ne ve kim istendiğini biri anlatabilir mi ?
Hoca gitsin istiyorum, yerine başkası gelsin istiyorum ama isim veremiyorum.
Başkan da gitsin, yerine Gardi gelsin.
Apokerim gitsin, ama yerine gelecek hiçbir oyuncuyu beğenmek istemiyorum.
6 numara alınsın, bir de 8 numara alınsın, ama alındığı gibi oyuncular gönderilsin çünkü beğenmiyorum.

Bunların hepsi de olunca Twitterde 2027 Haziran gibi Okan Buruk, Abdülkerim editleri paylaşıp "hocayı da oyuncuları da yediniz" diye ağlamak istiyorum.

Şu anki durumun özeti bu.

Mutsuz olmamızda yönetim ve hocanın payı var mı? Kesinlikle var. Verilen tepkiler anlamlı mı? Hayır. İnsanlar mutsuz olduğu için yazılan çizilen hiçbir oyuncuyu beğenmiyor.

Geri
Üst Alt