Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    156
  • Bu anket kapanacak: .
Kolpacının delinin teki de olsa adam bizim adam, sahip çıkmak lazım, görende adam öldürdü sanır.

Bu saatten sonra yapılacak en mantıklı şey yönetimin istifa etmesidir. Taraftar tüm gücüyle Dursun Özbek'i istifaya zorlamalıdır. Bunlar istifa ederlerse hala şampiyon olma şansımız var bence. Okan hoca bir şekilde devre arasına kadar bu kadroyla yarışta tutabilir takımı. Yeni gelen yönetim de devre arası yapacağı 3-4 net transferle bizi tekrardan avantajlı konuma getirebilir. Burada gelecek isim de çok önemli. Erden Timur ikna edilmeli. Başkan olmasa bile yönetimde yer alması yeterlidir.

Burhana yapılan ne olursa olsun cok büyük ayıp. Gitsin Hazar Büyüka'yı versin, belli ki kolpayı sıkan o

Burhan’ın işinde başka bişey vardır haberi herkez girdi abi

Tepedeki anketi kaldırın artık yauv daha fazla sinirimizi bozuyor, batrakov da mora da istemiyoruz

Kelle istiyoruz kelle

akira kurosawa GIF by Maudit

Bize 10 numara olarak evladımız Yunus kaldı.

Burhan olayı hiç normal gözükmüyor yav

Adam Kolpa haberin en büyük adresiydi zaten hayatı yalanlar üzerine kurulu bir adama yalan haberden soruşturma başlatmak neyin nesi ?

Ne oldu ne yaşandı acaba pis kokular geliyor

Bein de o haberi girdi mevzu sadece Burhan'a mı patladı
Şikayet eden Galatasaray değil... yayında ismini açıkladığı eleman... kolpalıkla alakalı bir durum yok burada... bu canlı yayında diyor ki bana bunu şu adam söyledi ben de bu yüzden haber yaptım... Adam da bunu şikayet ediyor ve alıp sorguya götürüyor... bu mallığının cezasını çekiyorum şu anda...

Diğer kanallar vs. Haberi girdiler ama onları şikayet eden herhangi birisi olmadığı için onlara kimse dokunmuyor... onlar da aynı adamı kaynak olarak gösterseler onları da alırlardı büyük ihtimalle.

Haberin kolpa olup olmamasıyla ilgili değil bence.Kullandığı cümleden dolayıdır büyük ihtimalle.Transferleri çocuklar da takip ediyo diye 1 şikayet olmuş olabilir..
images

Geri
Üst Alt