Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    157
  • Bu anket kapanacak: .
Mora riske girilip alınacak topçu değilmiş biz kariyeri düşüşte olan ndombele riskine girerken herkes havalara uçuyordu çok değil 2 3 sene içinde roma 3 haneli rakama adamı okutacaktır sonra kaçan balık büyük oldu dersiniz

Fener maçlarında oynamıştı, disiplinli takım oyuncusu, ne über yetenek ne de kazma denilecek tipte.

Rashica, Sallai kasa bir herif belki bir tık üstü.

Bir de o dönem kanat oynuyordu, 10 no rolü verilecekse bence uygun değil.
Belli takım oyuncusu olduğu videolardan anlaşılıyor.

Teknik olmadığı da çok belli ama çabuk karar veriyor tek top oynayabiliyor gibi...

Mesela şu yukarıdaki 2 özellik Sallai'de olmayınca ön tarafta kullanmak mümkün olmuyor.

Dediğim gibi tanımıyordum videodan baktım özel olarak hiç izlemedim.

Lille maçına illa denk gelmişimdir de o gözle hiç bakmadım.

Mora riske girilip alınacak topçu değilmiş biz kariyeri düşüşte olan ndombele riskine girerken herkes havalara uçuyordu çok değil 2 3 sene içinde roma 3 haneli rakama adamı okutacaktır sonra kaçan balık büyük oldu dersiniz
trden peygamber çıksa 3 haneli bonservisle satamazsın rengim

Can Uzun, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Akçiçek. Bu üçü de ihtiyacımız olan oyuncular. Üstelik yerliler. Bunları bitirip sonra yabancılarla ilgilenseydik baştan beri, şu anda böyle panik havası oluşmazdı. Noname bir genç 10 numaraya para gömeceğimize, Can'a gömelim o parayı. En azından kontenjan sorunumuz olmaz.

yok artık ilgilendiğimiz isime bakın cidden alabilirsek 1 ay beklememize değermiş
görmeyen kaldıysa haberi paylaşıyorum:

<Bu transfer duyumu sadece GSC Premium üyelerine açıktır.>

yok artık ilgilendiğimiz isime bakın cidden alabilirsek 1 ay beklememize değermiş
görmeyen kaldıysa haberi paylaşıyorum:

<Bu transfer duyumu sadece GSC Premium üyelerine açıktır.>
Ekipleri gönderiyorum...

Çorum maçına 4 gün kaldı öyle 5-10 bin taraftarın bağırmasına benziyor mu benzemiyor mu görelim.

Artık en sert şekilde istifa diye bağırmalı aman oyuncular etkilenir vs değil hata yapan futbolcu olursa 100x ıslıklanmalı.

Mora > Roma
Soule > Milan
Leao > dönüp dolaşıp son günler kazık bir fiyattan bize girer gibi duruyor.

Geri
Üst Alt