Transfer Nöbeti #9

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    159
  • Bu anket kapanacak: .
oh-look-its-this-thread-again-bored-man.jpg

İnsallah. Bu sene takımda beni en fazla heyecanlandıran 2 oyuncu Jankat ve Nhaga ikisini de ana rotasyona sokmamız lazım. Janlatla mümkünse 5-6 yıllık sözleşme de imzalanmalı. O çocukta ayak kalitesi, boy, refleks herşey var Uğrcandan büyük kaleci olursa şaşırmam 2-3 sene sonra.

Geçen sezonu özetleyen gol! Rakip oyuncular topla bile bizim orta sahadan ve kanatlardan daha önce varıyor bizim kaleye ve kanattan altı pas-yay arasına atılan topta bomboş vuruş şansı buluyorlar. Galatasaray'ın orta sahasında en savaşçı profil oyuncusu geri koşmuyor,En yetenekli profil oyuncusu da bir maç iyi üç maç kötü.

Galatasaray'da kimsede olmayan bir sağ bek rotasyonu var. Birinden çıkıp (sık sakatlığından dolayı Singo olabilir bu) yerli koyup stopere A kalite bir oyuncu alınmalı. Hatta sara bile elden çıkarılabiliyorsa satılıp sırtı dönük top alıp rakip takımın presini kırabilecek bir 6 numara alınmalı.

Prestiani + enciso 40-50 milyona totalde biter.
Bir tane de sol stoper bulursun.
Başka da bir şey yapmana gerek yok lider kaynıyor takım zaten biraz da amele lazım.

burhancan yeni bi kolpa sıksada biraz heyecanlansak

bari şöyle uzun bi duyum yazın da okumlayalım yeani

yusuf sivaslıoğlu , nhaga ve jankatı ana rotasyona dahil etmek şart zaten hep 30 milyonluk adam mı alıcaz diyorduk artık onu da alamıyoruz zaten
Yusuf Sivaslioglunun mundar olmasını asla istemem.Kumasi çok iyi gibi geldi bana.Belkide sagbekimiz bile olabilir.Sogukkanli ,özgüvenli ,cevval geldi bana.Ama birkaç maç full izlemeliyiz.

Kulup’te dogru düzgün bir planlama olsaydi sezon sonu sözlesmesi bitecek olan alt yapi dan yetisme milli takim stoperi ozan kabak’i ikna etmisti

Hoffenheim de oynadiginda milli takim da yedek stoper oldu,bize dönmüs olsaydi göz önünde olacagi ve her mac oynayacagi icin büyük ihtimal milli takim da yeri garanti olacakti

Bunu bile düsünemediler cünkü ortada transfer planlamasi yok

Nasil ki on numara yok,planlama da yok

Bu arada kişisel görüşüm Bruno o bu uğraşmayıp ilk işimiz Golovin'e salça olup takıma dahil etmekti. Bizde çok iyi iş yapar.

Geri
Üst Alt