Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Ya transfersiz kapatmayacağız net birilerini alacağızda işi son güne bırakması hiç bir avantaj sağlamıyor bu adamlar bunun farkında değil, elin oğlunu mal falan mı sanıyor bu herif, sen trabzonspora bile numara yedirememiş 30 milyona kaleci almış adamsın milan'ı falan nasıl kandırmayı düşünüyorsun şaka gibi ya her türlü adamların istediğine varacaksın zaten neyin tatavasını yapıyon.

Ya transfersiz kapatmayacağız net birilerini alacağızda işi son güne bırakması hiç bir avantaj sağlamıyor bu adamlar bunun farkında değil, elin oğlunu mal falan mı sanıyor bu herif, sen trabzonspora bile numara yedirememiş 30 milyona kaleci almış adamsın milan'ı falan nasıl kandırmayı düşünüyorsun şaka gibi ya.
Cuesta, Jelert gibi elden bile çıkaramayacağımız, takıma zerre faydası olmayan adamlar gelecek diye kızıyoruz. Transfer yapılmamasından biel daha kötü bbir durum bu.

Ben de beğeniyorum ama boklayanı çok
Mevzu boklamak değil. Kendi fikrimi söylüyorum. Can yetenekli çocuk. Altyapısı sağlam. Fakat daha gelişme çağında. Ülke futbolundaki kaoslu ortam ve bazı şeylerin hızlı çözüme kavuşma beklentisi yüzünden çocuk geriye gidecek. Bize o paralarda gelirse beklentisi 20 gol 10 asist her maç çatala asma. Şimdi bu çocuğun kariyeri için de bizim ihtiyacımız için de riskli. Bu söylediklerimin çok daha iyisi de olabilir tabii ama mevcut koşullarda bence riski çok fazla.

Ben şunu anlamıyorum madem 40 bonservis verecek durumumuz var bunu niye 10 numara için harcamıyoruz bu ne saçma strateji. Kanat'a ihtiyaç mı varda 40 bonservis harcamaya çalışıyoruz çek oraya u-23 kanat tonla adam bulursun oraya kiralık bile alabilirsin.
Cevabi cok basit. Isimli adam transfer edip taraftar gazi almak istiyorlar. 10 numaraya da boyle birini bulamiyorlar.

Para birimi cakil tasi mi? Anca oyle odeyebiliriz.
money.gif

doğru ama ikinci forvet meziyetini tecrübe ve zekasıyla #10a kolayca evirebildi
Tamam da mertens IQ sünde oyuncu dünyada sayılı 3 tür 5 tir. O yaşta o fizikle minimum efor ile takımı hem hücum hem savunmada eksiltmeden oynattı adam. Üstüne sayısız klas gol ve asist.

Mertensin yaptıkları tekrarlanacak birşey değil. İcardi torreira ve osimhenin bile sürü ile zaafı var

Yok abi bu adamlarin transfer yapmasi icin gene bir besiktas maci tarzinda hezimet lazim. Transferde gun azaldikca fiyatlar artacak. Bunlar tersi olacak saniyor. Ulan en az 5 transfer lazim. 1 tane olsa bu yaklasimi belki kabul edebilirim. Ey yonetim, Galatasaray dusmani misiniz?

PSG kadrosuna baktım. İleri üçlü için 7 oyuncuları var, Godts ve Ferran Torres gelirse 9 olacak. 4-3-3 oynuyorlar bir de 10 numara vb yok. Bizimkiler satış olmazsa oradan da bize kiralık seker umudundadır belki.

Tamam da mertens IQ sünde oyuncu dünyada sayılı 3 tür 5 tir. O yaşta o fizikle minimum efor ile takımı hem hücum hem savunmada eksiltmeden oynattı adam. Üstüne sayısız klas gol ve asist.

Mertensin yaptıkları tekrarlanacak birşey değil. İcardi torreira ve osimhenin bile sürü ile zaafı var
Hemfikir olduğumuz bir hususa niye aykırı görüş bildiriyorsunuz Ulaş Bey

Geri
Üst Alt