Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
biz martinelli salsın diye arsenali bekliyoruz.

arsenal leo almadan salmam diyor

olan yine bize oluyor

Bu arada ben Tolgahanin haberinin dogru oldugunu ancak erken davrandigini dusunuyorum.Mesela Haluk da soyledi kanat iki oyuncudan biri olacak diye ki longo mu ne italyan adam da teklif yapilacak dedi.Ama tabi sacma sapan kelle koyma felan yerine.2 gun icerisinde ciddi adim atilacak takipte kalalim felan diyebilirdi.

Martinelli oynadığı takım ve lig itibari ile önümüzdeki 3 sezon bile iyi paraya satılabilecek bir oyuncu ama Leao bu sene gitmezse seneye onu çaykur rize'ye bile veremez milan

Hoca korumasaydi bende tek suclu o derdim ama hoca ortam yumusatmaya gitti bu yuzden kim yonetiyorsa kimler bu kararlari verip aliyorlarsa hepsinin sucu benim gozumde ayni renkdasim
hoca sezon başından beri takviye diye söyleyip duruyor. ANK ile röportaj yaptı 6-7 mevki saydı. Başka biri ile yaptı bize 2 tane 11 lazım dedi. Buradaki suçun %90 ı Dursun Özbek'te. Hoca değişsin bugün en atarlı hoca gelsin bunların aynısını yaşarız Dursun ile.

---------------UĞURCAN------------
-----SİNGO---SANCHEZ---APO------
SALLAI---HAKAN Ç---SARA---BARIŞ
----SANE-----OSIMHEN------LEAO---

hoca sezon başından beri takviye diye söyleyip duruyor. ANK ile röportaj yaptı 6-7 mevki saydı. Başka biri ile yaptı bize 2 tane 11 lazım dedi. Buradaki suçun %90 ı Dursun Özbek'te. Hoca değişsin bugün en atarlı hoca gelsin bunların aynısını yaşarız Dursun ile.
Zaten Dursun Ozbek Galatasaraya gelmis en degisik baskan.4 kez sampiyon olup rezil pozsiyona dusen bi bu adami gordum.Kimsenin guveni felan kalmadi baskana.Gercekten diyemiyoruz baskanimiz iyi diye.Eylul felan diyor bide Kadroyu kurarsin sonra eylulu beklersin biz tum kadroyu eylulde kuracaz ona gore.

Tolgahan'ın artık tier 1 olmaması gerektiğini düşünüyorum. Yazdığı isimlerle belki gerçekten ilgilenildi ama hep çok erken davrandı. Fabrizio mesela iş bitme noktasına gelmeden herhangi paylaşımda bulunmuyor.

Neden 1 tane yetişkin yabancı hakkımızı kanada harcıyoruz ki en formda topçularımız kanatta, yetişkin hakkını yedek santrafor veya sol stopere harcarım

-----------------RİCE-----------------
------ODEGAARD---EZE-------------
SAKA--------OSIMHEN--------LEAO

dehşetül vahşet

Tolgahan'ın artık tier 1 olmaması gerektiğini düşünüyorum. Yazdığı isimlerle belki gerçekten ilgilenildi ama hep çok erken davrandı. Fabrizio mesela iş bitme noktasına gelmeden herhangi paylaşımda bulunmuyor.
Yazdığı bütün isimler çıkıyor ama öyle ya da böyle, hiç ilgilenmediğimiz birini yazdığını görmedim, genelde de o ilk yazıyor. haberlerinin tutmamasının sebebi de transfer yapmamamız :d

Çünkü bizimkiler transfer yapmak için değil dostlar alışverişte görsün diye teklif yaptığı için çoğu yalan oluyor.

Yine de 2 günde transfer yapacaz falan toplarına girmesine gerek yoktu bunlara güven olur mu

Geri
Üst Alt