- 18 Temmuz 2009
- 82.379
- 241.023
- 5.263
Omo Ontor Songo'yo Ostoyordo
Ulan Singo Liverpool haberleri çıktığında 60a veririz diye kafa ütülüyordun, ne anlatıyorsun şimdi
@Aybars Ay
@Faysal Duvardelen
indirin şu herifi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Umut IşıkUlan Singo Liverpool haberleri çıktığında 60a veririz diye kafa ütülüyordun, ne anlatıyorsun şimdi
@Aybars Ay
@Faysal Duvardelen
indirin şu herifi
Favori umut ışık rezaletim yusuf demir 2 hazırlık maçında kıpırdanınca sezonun yıldızı olacağını iddia etmesiUlan Singo Liverpool haberleri çıktığında 60a veririz diye kafa ütülüyordun, ne anlatıyorsun şimdi
@Aybars Ay
@Faysal Duvardelen
indirin şu herifi
Ulan Singo Liverpool haberleri çıktığında 60a veririz diye kafa ütülüyordun, ne anlatıyorsun şimdi
@Aybars Ay
@Faysal Duvardelen
indirin şu herifi
Seviye o kadar düştü ki tier 3 sen ben bile olabilirizTier 3 denilebilecek bile hesap yok çok üzücü.
Ndombele'den bile umudum vardı formamızı giyen her futbolcuyu severim ama bir tek Arda Ünyay'a tav oluyorum o çocuktan değişik bir tüy var.Favori umut ışık rezaletim yusuf demir 2 hazırlık maçında kıpırdanınca sezonun yıldızı olacağını iddia etmesi
Erinç ve dedikoduları ama gerçekten bunu diyen yöneticiler varsa istifa etsinler. Genel x kitlesi için söylüyorum Bruno Fernandes gibi 1-2 isim gelecek ki öyle olsun.
Ilk cl maci bari zor deplasman olsun diyecemde ne fark edecek sanki? Bu hainler asprilla turunden 2-3 oynamayacak oyuncu alacak. Gene ayni kadro cl lig derkwn 8ci hafta havluyu atacaz