Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Kolpa da olsa insan Martinelli'yi istiyor.

Göztepe maçından sonra hareket başlayacak gibi duruyor, önümüzde çok kritik 3 lig maçı ve bu akşam adada düzenlenecek fair play ödülleri var

Transfere odaklanıp hata yapmamak lazım lig başlangıcı önemli

1786543518525.webp

Erinç ve dedikoduları ama gerçekten bunu diyen yöneticiler varsa istifa etsinler. Genel x kitlesi için söylüyorum Bruno Fernandes gibi 1-2 isim gelecek ki öyle olsun.

Değil Bruno Fernandes'i getirmek... 10 numara'ya Messi + oyuncu beklediğimiz diğer her mevkiye dünyanın o mevkideki en iyi oyuncusunu getirseler bile pişman olmayacağım, Dursun Özbek yönetiminden nefret etmeye devam edeceğim...

Ilk cl maci bari zor deplasman olsun diyecemde ne fark edecek sanki? Bu hainler asprilla turunden 2-3 oynamayacak oyuncu alacak. Gene ayni kadro cl lig derkwn 8ci hafta havluyu atacaz

İlk 2 maç kazanmayı ummadığımız ilk torba maçları falan olursa iyi olur diye düşünüyorum ben de AMA şu da var, ilk iki maçta farklı skorlarla 0 çekersek oyuncuların motivasyonu ve inancı kaybolup diğer maçlara yansıyabilir...

Bir kahvekonyak vardı sözlüğü tinder gibi kullanan ne oldu onun duyumlar :asd:

Şimdi gelirler bu yönetim kendini bile yalanlıyor biz ne yapalım diye ağlarlar burada...

Geri
Üst Alt