Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
oha 5dk fark ile lukaku ve vlahovic'i acikladilar

Şu seneyi simüle edeceksin şampiyon da şikeciler dışında herhangi bir takım olacak deseler 1 sn düşünmeden kabul ederim.

Vlahovic, Lukaku arka arkaya açıklandı biri İstanbul'a inmek üzere diğeri gece iniyor biz hala kimi transfer edeceğimizi bilemiyoruz bile

Beşiktaş'ın Gedson'u alıp Rizespor'a kiralaması gibi nöbet

Leao, batrakov falan gelirse bizim sevinçten uçacağımızı sanıyorlar salaklar
Aynen öyle sıkıntıida bu.Taraftarı transfer olsunda ne olsun kafasında zannediyorlar.Evet böyle bir taraftar profili var.Her gelen oyun süper oyuncu kafasında taraftar var.Ama gerçekten bilinçli taraftarda var ve çok.

Mesela istedikleri kanat oyuncusunu alsınlar ismi çıka. 10 nunarayıda alsınlar orta sahaya iki adam almadıkları müddetce hiçbir halt olmayacak..
Mesela adam gibi uyumlu kaliteli iki orta saha alsınlar havalara uçarım.
Bunun dışında her türlü hamle boşa yapılan bir hamle olacak.

bjk bir 8 ve sağ bek alır gibi duruyor durmaz bunlar bu sene 3 rakibin 3'üde şampiyonluk kadrosu kurdu muhtemelen Nunez de yarın öbür gün açıklanır ts'de

İsmi geçen hiçbir transfer beni heyecanlandırmıyor... üstelik bu isimlerin hiçbirinin de bokunda boncuk yokken bu kadar bu isimler ile vakit harcamak kadar saçma birşey de yok... bugüne kadar sadece musiala kolası beni heyecanlandırdı... o gelmeyecekse niye bu kadar bekledik? Bu kadar bekleme sonrası batrakov geldiğinde mesela neyin heyecanını duyacağım ben? Şu vlahoviç ismi beni hepsinden daha çok heyecanlandırabilir hayal kurdurtabilirdi osimhen varken bile... ama yok arkadaş... daha önce de yazdığım gibi sanki haaland falan alacağız da bu kadar bekliyoruz... kimi alırsan al verdiğin paradan karın olsa bile oynatamayacağın adaptasyon süresi içerisindeki maliyet kaybın daha fazla olacak...

Geri
Üst Alt