- 18 Mayıs 2011
- 53.696
- 57.769
- 4.613
Osimhen Icardi Sane'den, Batrakov gelsin diye dua eder hale geldi puh Allah kahretsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nedim susma konuş , vasatlığa alıştırma taraftarı @Nedim SertelNedim sus be kardeşim
Sus arkadaş
Yine bi Monaco kazığı yaniGalatasaray, West Ham'ın 22 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Soungoutou Magassa ile ilgileniyor. (Foot Mercato)
Defansif yönü iyi ugucuku yerine keşke bunu alsalardı sertliği variyi mi
Tamam nwaneri orada kalsın bize odegard'ı versinler ona da kabulüzNwaneri INANILMAZ bi potansiyel
Bir sekilde kulubu ve herifi ikna edersek, cocugu da sahaya duzenli olarak surersek kendi Nico Paz'imizi bulmus oluruz
Ben acikcasi Arsenal'a geri satin alma opsiyonu verilmesine bile cok okeyim
Ama sanmiyorum ki Nwaneri buraya gelmek istesin
Bu arada bence kesin ayrilacak cunku onu acayip dolu, sagda Saka - Madueke orta sahada Odegaard - Eze var, asagidan gelen Dowman onunde gorunuyor vs. vs.
Engelleyip her gün hakkımda post atman da ayrı komedi yaw kim olduğunu bile bilmiyorumCafer’i engelledikten sonra rahatladım.
Son 2-3 sayfada baktım senin ve @Hasan Bekir’in alıntılardan gene milletle kavga ettiğini gördüm. Adam rahat durmuyor. Herkese laf atıyor, rage bait yapıyor. Sorunlu biri.

Vay şerro vayyy
Osi bunu bi tokatlasın
Çok doğru.2 senede bir 10 numara alamayan 3 aydır eksikleri belli olması ve kontenjan açısından en rahat kulübe transfer yapamayan bir yönetimden kalan 15-20 günde düzgün bir hamle beklemek iyimserlik olur.ya transferin son günü Nhaga vari bi derde derman olmayacak 2-3 oyuncu gelir işte.
yarınki maça göre gelip sövecem 1-2 ay ceza alırım kafam rahat eder