Transfer Nöbeti #9

Sol açık transferi

• Kullanılan toplam oy
    119
  • Anket kapatılmış .
Osimhen Icardi Sane'den, Batrakov gelsin diye dua eder hale geldi puh Allah kahretsin

Nwaneri INANILMAZ bi potansiyel

Bir sekilde kulubu ve herifi ikna edersek, cocugu da sahaya duzenli olarak surersek kendi Nico Paz'imizi bulmus oluruz

Ben acikcasi Arsenal'a geri satin alma opsiyonu verilmesine bile cok okeyim

Ama sanmiyorum ki Nwaneri buraya gelmek istesin

Bu arada bence kesin ayrilacak cunku onu acayip dolu, sagda Saka - Madueke orta sahada Odegaard - Eze var, asagidan gelen Dowman onunde gorunuyor vs. vs.
Tamam nwaneri orada kalsın bize odegard'ı versinler ona da kabulüz

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

al işte gitti adamım

2-3 seneye dünyanın en iyisi olacak iyi izleyin ;)

hadi 6 verip doue almadın , ulan 7 verip şu adamı almayıpta jelert alan kafanıza osurayım

Cafer’i engelledikten sonra rahatladım.

Son 2-3 sayfada baktım senin ve @Hasan Bekir’in alıntılardan gene milletle kavga ettiğini gördüm. Adam rahat durmuyor. Herkese laf atıyor, rage bait yapıyor. Sorunlu biri.
Engelleyip her gün hakkımda post atman da ayrı komedi yaw kim olduğunu bile bilmiyorum :asd:

Türkçende bi sıkıntı var bence ne hasanla ne rıza ağabeyle ne de başkasıyla tartıştım çünkü

Hadi bi teori daha atalım ortaya ;
Bunların sol kanat filan alacağı yok Barışa sol kanat bakıyoruz ama bulamıyoruz gitmene izin veremiyoruz demek için piyasaya sol kanat isimleri salıyorlar olmayacak adamlara gidiyorlar hem Barış hemde taraftarı oyalıyorlar 1 taşla 2 kuş

ya transferin son günü Nhaga vari bi derde derman olmayacak 2-3 oyuncu gelir işte.

yarınki maça göre gelip sövecem 1-2 ay ceza alırım kafam rahat eder
Çok doğru.2 senede bir 10 numara alamayan 3 aydır eksikleri belli olması ve kontenjan açısından en rahat kulübe transfer yapamayan bir yönetimden kalan 15-20 günde düzgün bir hamle beklemek iyimserlik olur.

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Geri
Üst Alt