Transfer Nöbeti #9

Tuhaf şeyler dönüyor. Yönetim transfer yapmiyor veya yaptirilmiyor, hoca sesini çıkarmıyor, ultraslan dağılıyor, üzerine osimhen sonra da totlrreira mutsuz gidecek haberleri pompalaniyor.

Bu sene harbiden düğmeye basılmış gibi.

bize kemik gibi bir orta saha lazım

57781020c03c0e0db88724fb.jpg
galatasaray-haberleri-galatasaray-gustavo-assuncaoya-servet-odedi-iste-o-rakam-1642925225161.webp

Hem de genç yetenek versiyonuyla.

Yarın 5-0'lık bir galibiyet tüm kafayı resetler ama bir puan kaybı yaparsak kulüpte iç savaş çıkar

Bakın her işde bi hayır vardır takımın dağıldığı falan yok, zaten bu takımın bu sene yıkılıp yeniden yapılmaya yani köklü bir değişime ihtiyacı vardı ama yönetim idrakine bi türlü varamadı

Bırakın eğrisi doğrusuna denk geliyor torreira zaten bu formuyla son zamanlardaki performansıyla yarın 11 başlamaması gerekiyor

Oradan buradan edindiğim izlenime göre transfer döneminin son düzlüğünde orta çaplı bir sirkülasyon yaşayacağız gibi görünüyor, umarım hayırlı olur
Bu saatten sonra yeniden takım yapılmaz bu yönetim hiç yapamaz zaten. Bitik dediğiniz Torreira'yı bile arayacaksınız

fabinho ne alemde acaba denenebilir torrik yerine

Yarın 5-0'lık bir galibiyet tüm kafayı resetler ama bir puan kaybı yaparsak kulüpte iç savaş çıkar
Çorum'a kaybetmek, uzun vadede büyük fayda sağlar. Yönetimin başka türlü içinde bulunduğumuz durumu fark edeceği yok. Gerçi Çorum'dan 5 yesek bile gerçeği görebileceklerinden emin değilim ama...

Çorum'a kaybetmek, uzun vadede büyük fayda sağlar. Yönetimin başka türlü içinde bulunduğumuz durumu fark edeceği yok. Gerçi Çorum'dan 5 yesek bile gerçeği görebileceklerinden emin değilim ama...
Yok reis bu sene son kalan 20 günde ŞL + Ligi kurtarabileceklerini sanmıyorum. Takım içinde de huzursuzluk fazla. uA operasyon durdurdu vs vs genel olarak şampiyonluk havası da kimsede yok.

Torreira muhtemelen Parades Ts yapacaksa gerçekten Boca'da açılan boşluğa hemen doldurmak için gidiyordur. Bana göre takımın en önemli dinamiği ama oynamak istemeyince gerçekten oynamıyor herif. Gitmeyi kafasına koyduysa Kessie hemen gelsin. Üstüne bir de Gedson'u çekerim. Lesley'i de Torrik ile birlikte yollarım.

Torreira öyle gitmek istiyorum vs diyip 5-6 milyona da gidemez bu arada minimum 15-20 milyona gidiyorsa gidecek paşamız. Profesyonel hayatın bariyerlerine biraz da futbolcularımız ve diğer takımlar takılsın.

Yalnız bırakıldım vs diye triplere girmesin adalet ve hukuk ülkede kulübün elinde değil adamı serbest bıraktılar diye biz ne yapalım adamı gidip vuralım mı birader sanki güney amerikada güven içinde yaşayacaksın a

Ben yarın takımdan gereksiz iyi bir reaksiyon bekliyorum ve farklı bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Okan hocanın basın toplantıları çok önemli. Transfer konusunda yönetime sallamadığı sürece sezonun sonunu görememe imkanı çok yüksek.

Osimhen bu sene kalacağı %100 bence. Kimse bu dakikada çıkartıp 100-150 vermez. Osimhen de araplara gitmez zaten bizden iyi para alıyor. Seneye epl yapacaktır.

Ben son günlerde bir Davinson ayrılığı yaşayacağız gibi hissetmeye başladım. Stoper çalışmaları da olmadığı için bu sene defansta gitmezse Singo'yu izleriz.

Forumda uyanık kimse kalmamış muhteşem bir transfer dönemi olduğu buradan belli ben de kaçarov sabah ofiste gsmiz için uyuyakalacaz yine :d

Yok reis bu sene son kalan 20 günde ŞL + Ligi kurtarabileceklerini sanmıyorum. Takım içinde de huzursuzluk fazla. uA operasyon durdurdu vs vs genel olarak şampiyonluk havası da kimsede yok.

Yarın sabah Osimhen'le Toreira lı ''burdayız be burdayyyyyız'' açıklaması yaptırırsın.

Öğleden sonra Bruno Fernandes'i aldığını açıklarsın.

Akşam Çorum'a sağlam bi koyarsın.

Maç sonu da Kavukçu çıkar ''Bu transfer daha fragman'' der.

12 saatte tüm hava değişir.

Hayal tabii bizimki :)

Yarın sabah Osimhen'le Toreira lı ''burdayız be burdayyyyyız'' açıklaması yaptırırsın.

Öğleden sonra Bruno Fernandes'i aldığını açıklarsın.

Akşam Çorum'a sağlam bi koyarsın.

Maç sonu da Kavukçu çıkar ''Bu transfer daha fragman'' der.

12 saatte tüm hava değişir.

Hayal tabii bizimki :)

Ekli dosyalar

• IMG_4159.webp
    IMG_4159.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 12
Geri
Üst Alt