Transfer Nöbeti #9

KALKIN LAN MAÇ VAR

Bu kadar kaos iyidir bazen.

Ben herkesin çiçek dağıtır modda olmasından çok endişeliydim. Şuan herkes kaosa dahil oldu, bu kadar karmaşadan bir şeyler çıkartırız biz bence.

HPn_kL-XsAAEjRQ.webp

Dursuna stoper lazım diyosun, lemina var ya diyor
6 lazım diyosun, lemina var ya diyor
Ulan lemina gençken de çok hızlı bir adam değildi, kalındı
Yaşlı leminadan çıkmamak akılla mantıkla izah edilemez ya.

Bugün de leminaya uyandım bakalım hayırlısı

Leminayla uzatılmasında bi yanlış yok ondan iyi adam bulmak zor

Yapılması gereken net bi 6 no alıp leminayı tamamen rotasyon oyuncusu yapabilmekti, gidip max arada katkı verebilecek bi adam alıp leminayı 3 günde 1 maç oynamak zorunda bırakacaklar yine, sonra suçlu lemina olacak

İşin kötüsü şu saatten sonra kuş taşa çarptı ve 1-2 gerçekten iyi oyuncu geldi diyelim

Ne kadar embesil varsa dursun özbek’e büyük başkan çekecek, editler yapılacak vs

Leminayla uzatılmasında bi yanlış yok ondan iyi adam bulmak zor

Yapılması gereken net bi 6 no alıp leminayı tamamen rotasyon oyuncusu yapabilmekti, gidip max arada katkı verebilecek bi adam alıp leminayı 3 günde 1 maç oynamak zorunda bırakacaklar yine, sonra suçlu lemina olacak

Bin defa yazdık ya bunları

Bu yıl aşağı yukarı 58 maç oynayacağız. Ve biz bunların 30-35 tanesine net favori çıkıyoruz.

Şu maçlarda Lemina’yı veya Torreira’yı kullanmak zorunda olmadığımız bir rotasyon lazımdı.

Kendi evimizdeki Çorum maçında yine Lemina’ya muhtacız yine Torreira’ya muhtacız.

Geri
Üst Alt