Transfer Nöbeti #9

Osimhen Karşılığında Gyökeres+Martinelli+Bir Miktar Para?

• Kullanılan toplam oy
    121
Bunlarin kac transferi oldu?
Ne kadar sponsorluk aldilar ya da destek - kac ay satis yapmiyoruz maca gelinmiyir diye agliyordu baskanlari?
Borçları 1 milyar seviyesine inmiş, Yaklaşık 119 milyon euroluk adam sattılar 1 yılda, Salah sonrası tarihlerinin kombine ve forma rekorunu kırıyorlar, artarak devam ediyor.

Borçları 1 milyar seviyesine inmiş, Yaklaşık 119 milyon euroluk adam sattılar 1 yılda, Salah sonrası tarihlerinin kombine ve forma rekorunu kırıyorlar, artarak devam ediyor.
119 m satislari minoldu? Oluai 30 a mi ne, gexen sene ugurcan 35 36 total. Baska kimi sattilar?(Bilmiyorum diye soruyorum harbiden)

En son hatirladigim baskanlari en ucuz bileti satiyoruz isnanlar gelmiyor, forma satisimiz dusuk falan diyordu bir kanalda mi ne.

10+4 dahilinde kalabildiler mi nunez dahil?

Her sey yolundaysa yonetimlerini tebrik etmek lazim (tabii togg thy ddstekli transfer konusu haric...ama hangi yonetim olsa evet der oyle seylere)

Taraftar grubu ayrı kaosta, yönetim desen kaostan çıkamıyor, takım başka bir transfer kaosu vs. derken bu sezonda da öyle veya böyle şampiyon olursak. Çok başka bir şampiyonluk olur. Okan hocam sendeyiz. Yaparsan sen yaparsın.
Elestirim cok hocaya ama saha icinde cogu. Su an en az yuklenilmesi gereken kendisi su ana kadar.

Fakat cok dikkatli olmasi lazim, asiri konsantre olmasi lazim.

Türkiye 'de oyuncu transferi tamamen para aklama olayına döndü gidiyor. Daha düne kadar 1 milyonu dahi bulamayan takım sadece iki oyuncu maaşına 50 milyon veriyor. Dur sen ne yapıyorsun diyen de yok.Kime ne diyeceksin.

119 m satislari minoldu? Oluai 30 a mi ne, gexen sene ugurcan 35 36 total. Baska kimi sattilar?(Bilmiyorum diye soruyorum harbiden)

En son hatirladigim baskanlari en ucuz bileti satiyoruz isnanlar gelmiyor, forma satisimiz dusuk falan diyordu bir kanalda mi ne.

10+4 dahilinde kalabildiler mi nunez dahil?

Her sey yolundaysa yonetimlerini tebrik etmek lazim (tabii togg thy ddstekli transfer konusu haric...ama hangi yonetim olsa evet der oyle seylere)
Direkt başkanlarının söylemi

Direkt başkanlarının söylemi

Valla maddi planlamayi minimum riskle (nunez ve salah maas riskleri) cercevesinde tutabilmislerse bravo, cok iyi is yapmislar kendi adlarina.

Ironik olarak oluai sattiklarinda biz almasak su an nhaga 11lerindeydi... Nhaga 40 milyon falan yaziliyordu forumda buyuk ihtimalle.

Biz 3 macta 90 dk faaln sure verdik

Valla maddi planlamayi minimum riskle (nunez ve salah maas riskleri) cercevesinde tutabilmislerse bravo, cok iyi is yapmislar kendi adlarina.

Ironik olarak oluai sattiklarinda biz almasak su an nhaga 11lerindeydi... Nhaga 40 milyon falan yaziliyordu forumda buyuk ihtimalle.

Biz 3 macta 90 dk faaln sure verdik
Umarım Nhaga bu sezon daha fazla süre alır artık

Torreira'nın gitmek istediğini düşünmüyorum ama gitmek istiyorsa da gidebilir. En kötü yerine Hojberg'i alabiliriz mesela. Yani şu an u23 üstü bakacaksak alınabilecek isimler var. 13-15 milyon dolar civarı para getirip gidebilir Torreira.

Geri
Üst Alt