Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KAP aciklamasi gelmeli. Adamlar bizden once aciklayacaklar.

paralari cöpe atmaya devam dursun capsizi. seni basimiza bela edenleri allaha havale ediyorum.

Van Rhijni sezonlardir takip eden Ajax taraftari Van Rhijn hakkinda ne diyorlar

bakiniz

Zlatanist
Legende

Vak: 411
Droomaankoop: Rafael van der Vaart
Reg.: 10 juni 2009

noff.gif
Gepost op 25 december 2015 om 11:15:39.
hs660.png

Tsja, het zou Ricardo gegund zijn. Voor Ajax hoeft het niet zo'n probleem te zijn. Owusu of Lartey-Sanniez doorschuiven. Zeker van laatstgenoemde ben ik wel gecharmeerd. Het beste voor alle partijen waarschijnlijk.

3 miljoen is een prima bedrag. Niet hoog, maar voor een bankzitter met weinig perspectief ook niet absurd laag.

= 3 milyon iyi fiyat, Yüksek degil, ama gelecekte pek rol oynamayacak yedek oyuncu için az da degil.

Massimo
Icoon

Vak: Geen Seizoen Club Card
Droomaankoop: -
Reg.: 20 januari 2010

noff.gif
Gepost op 25 december 2015 om 11:23:40.
hs660.png

Prima bedrag voor een bankzitter dat er definitief uitgespeeld lijkt te zijn door Tete en de voorbijgaande 2 seizoenen zich nauwelijks ontwikkeld heeft. Als je die 3 miljoen kunt krijgen zou ik dat als Ajax zijnde mooi meenemen. Massimo
Icoon

Vak: Geen Seizoen Club Card
Droomaankoop: -
Reg.: 20 januari 2010

noff.gif
Gepost op 25 december 2015 om 11:23:40.
hs660.png

Prima bedrag voor een bankzitter dat er definitief uitgespeeld lijkt te zijn door Tete en de voorbijgaande 2 seizoenen zich nauwelijks ontwikkeld heeft. Als je die 3 miljoen kunt krijgen zou ik dat als Ajax zijnde mooi meenemen.

= Tete tarafindan yedek yapilan ve son 2 sezon kendisini gelistirmyeen oyuncu için iyi fiyat. Ajax için 3m avro kesinlikle iyi paradir.

Helaas bleek hij het niveau niet te hebben maar het lijkt me wel een hele fijne gozer. Bedankt voor je inzet en veel succes in Turkije!

= Maalesef beklenen potansiyel Van Rhijnde yok ama kendisi iyi çocuktur. Verdigin katki için tesekkürler ve Türkiyede basarilar diliyorum!

Harbiden dünya yildizi alacaz yani

Abartmanin luzumu yok. Yildiz oyuncu bekleyenler once tatli ruyalarindan uyani versin.. O donemler bitti.

Bak bu video daha iyi.
Tabii videolar ölçü değil ama yine de fikir veriyor en azından

Bu stil çok iyi kanat oyuncularında, tam bize lazım olan stile sahip.

Ama scout ekibinin daha geniş çaplı izleyip adam akıllı rapor vermesi lazım
Bir video ile olacak iş değil bu artık çöpe atacak paramız kalmadı.
Hata yapma lüksümüz yok

Düzgün bir kanat oyuncusu almalıyız artık

Son düzenleme:
Haberler hiçte içaçıcı değil.Umarım gelen topçular bizleri utandırır.Yoksa dursun sayesinde gene ffp bahanesine güzel bir kazıga oturduk demektir.

Milan Mexesi Marsilya ya önermiş 1.5.milyon euro dan bahsediliyor

Envoyé de mon Sony Z3

.....................Muslera...................
Van Rhijn...Caceres...Chedjou...Carole
.................Donk....Selçuk..............
...O.Tannane....Sneijder...Podolski.....
.....................Damiao................

hiç beğenmedim :oley:

Wiel bize pahali gelmiş. Bizde ajax'in rezerv takiminda sürünen topçusunu alalim demişiz. Müthiş bir beyin var bunlarda. Menajerler durmadan ittiriyor bize böyle topçulari. Yönetim mal ve hirsiz oldugu için almaya devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt