Anıl Özyeğin
Sarı Üye
- 30 Mayıs 2015
- 368
- 0
- 476
Bence yönetim artık taraftarın istemediği bir oyuncuyu alacak kadar güçlü değil ya bilinmeyen bir isim alırlar yada ismi olan biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renktas ilk videoya baktıgımda direk aklıma amrabat gelmisti hislerime tercüman oldunVideolarına baktım genelde sabri bile ronaldo olur videolarda ama, bu tam güreşçi amrabatın aynısı.
Insan digerlerini kendisi gibi görürmüs renkdash asdasdasdTek kişilik seksten bıkmadın mı renkdaş?
t★p★t★p★
dursunun bugüne kadar yaptıgı işlere bakılırsa 3 tane vasat cöp karısımı futbolcu alırlar ve taraftarı uyuturlar diye tahmin ediyorumBence yönetim artık taraftarın istemediği bir oyuncuyu alacak kadar güçlü değil ya bilinmeyen bir isim alırlar yada ismi olan biri
bence cöptür
ünal aysala gereken ilgi alakayı göstermeyince allahta belamızı verdiparalari cöpe atmaya devam dursun capsizi. seni basimiza bela edenleri allaha havale ediyorum.
3 tane sacma sapan oyuncu alıcaklar yedek klübesinden cıkamicak adamlar bosuna giden paralar olucak ya tutarsa transferleri işteHAZIR topçu lazim.
AGGERI ALIN AGGERI
bide van rhijn gelirse hollandanin net sabrisini almis oluruz .
renktas ilk videoya baktıgımda direk aklıma amrabat gelmisti hislerime tercüman oldun
valla bu kadar güzel anlatılabilirdi renkdaşWiel bize pahali gelmiş. Bizde ajax'in rezerv takiminda sürünen topçusunu alalim demişiz. Müthiş bir beyin var bunlarda. Menajerler durmadan ittiriyor bize böyle topçulari. Yönetim mal ve hirsiz oldugu için almaya devam ediyor.
neye göre kime göre ?Tannane iyi topçu.