Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yönetim artık taraftarın istemediği bir oyuncuyu alacak kadar güçlü değil ya bilinmeyen bir isim alırlar yada ismi olan biri

AGGERI ALIN AGGERI

bide van rhijn gelirse hollandanin net sabrisini almis oluruz .

renktas ilk videoya baktıgımda direk aklıma amrabat gelmisti hislerime tercüman oldun

Gs nin scout una bizi getirsinler şu oyuncu dediğim zaman onun sakatlık vs olmazsa kesinlikle tutar.

https://www.youtube.com/watch?v=Usnkn4JmCTE

şu oyuncu çok büyük klüplerde oynamayacak real madrid barçaseviyesinde değil, ama Türkiye'de, İngiltere orta seviye takımlarında çok iş yapacak türden oyuncu. O güreşçiyi alacağıma bunu yedeğe alır geliştiririm.

Genc oyuncu gelmesin ya olmuyo bizde. Eger ya tutarsa transferi yapacaksak Damiao gibi, orta yasli patlamaya acik oyuncu alak. Yoksa hazir oyuncu alinmali.

tannane fırsat transferi olur sezon sonu sözleşmesi biteceği için uygun fiyata alınabilir,yasindan kat kat iyidir,şuan ki mali şartlarda bundan uygun oyuncu biliyorsanız yazın bakalım

Oo Tannane haberleri nerden cikti? Hemen gelsin reis. Kendinizi kandirmayin, daha iyisini almaz bunlar. Gelsin de iki calim atsin reis, özledik. Iyidir cocuk.

Beklenti o kadar düstü ki bir an önce Donk fln gelsin oynasin istiyorum.

Markamizin iflas ettigini belirtmistim zaten.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt