Şafak Yılmaz
Kırmızı Üye
- 29 Haziran 2009
- 1.019
- 0
- 1.306
damiao ve carilloyu alırsa yonetim helal olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
damiao ve carilloyu alırsa yonetim helal olsun
Mümkünse yurt içinden oyuncu alınmasın
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marsilya zaten bizi takip ediyor, biz kime sulansak onlar da hemen 4x4 gibi yapisiyor.Marsilya istiyormuş Damiao'yu
mevlüt ne yahu
kulüp her sezon kadrodaki oyunculardan daha kötü oyuncu bulabilme yetenegi var
hiç bir takimda bu yetenek yok herhalde
temennidir heralde maşallak artık herkes habermiş gibi söylüyor da temennileriniJohn Obi Mikel*zu Galatasaray
Envoyé de mon Sony Z3
Yok Fransız basınında gördüm 8 milyon eurodan bahsediyorlartemennidir heralde maşallak artık herkes habermiş gibi söylüyor da temennilerini
26 yasindaDamiao kac yasinda.
yalan olduğu belli zaten 8 milyon biz kimseye vermeyiz messi bile olsaYok Fransız basınında gördüm 8 milyon eurodan bahsediyorlar
Envoyé de mon Sony Z3
ivanoviç ve rode gelmez carillo ise uzun zamandır adı geçmiyor zaten yılda 4 milyon haberleri çıkmıştı genç oyuncuya bu parayı vereceklerini de sanmıyorum keşke olsa ama bu kadro imkansızherşeye rağmen 4 tane doğru transferle kuş bozuntularına yine kafa tutarız. Biz bitti demeden hiçbirşey bitmez.
Ivanovic, Rode, Carrillo, Damiano . 2 senedir forvetsiz futbol oynuyoruz ancak anladı yönetim![]()
----------------Damiao--------------
Podolski------Sneijder--------Carrillo
-----------Rode-------Selcuk--------
Carole---Ched------Denayer----Ivan
---------------Muslera----------------
yumurta göte dayanınca öyle bi veririz kiyalan olduğu belli zaten 8 milyon biz kimseye vermeyiz messi bile olsa
olumsuz düşünmenin anlamı yok, çapsız hamzadan kurtulduk artık dursun'da gördü gerçekleri, yanlış kişilere güvendiğini.ivanoviç ve rode gelmez carillo ise uzun zamandır adı geçmiyor zaten yılda 4 milyon haberleri çıkmıştı genç oyuncuya bu parayı vereceklerini de sanmıyorum keşke olsa ama bu kadro imkansız