Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe'den teklif geldiğinde önceGalatasaray'a gittik ama Adnan Polat, Emre'yi istemediklerini söyledi.

Dön yuvana

Son düzenleme:
herşeye rağmen 4 tane doğru transferle kuş bozuntularına yine kafa tutarız. Biz bitti demeden hiçbirşey bitmez.
Ivanovic, Rode, Carrillo, Damiano . 2 senedir forvetsiz futbol oynuyoruz ancak anladı yönetim :)

----------------Damiao--------------
Podolski------Sneijder--------Carrillo
-------Mikel/Rode---Selcuk------------
Carole---Ched------Denayer----Ivan
---------------Muslera----------------

Son düzenleme:
herşeye rağmen 4 tane doğru transferle kuş bozuntularına yine kafa tutarız. Biz bitti demeden hiçbirşey bitmez.
Ivanovic, Rode, Carrillo, Damiano . 2 senedir forvetsiz futbol oynuyoruz ancak anladı yönetim :)

----------------Damiao--------------
Podolski------Sneijder--------Carrillo
-----------Rode-------Selcuk--------
Carole---Ched------Denayer----Ivan
---------------Muslera----------------
ivanoviç ve rode gelmez carillo ise uzun zamandır adı geçmiyor zaten yılda 4 milyon haberleri çıkmıştı genç oyuncuya bu parayı vereceklerini de sanmıyorum keşke olsa ama bu kadro imkansız

O değil de şu şanssızlığa bir bakın. Boşta olan teknik direktörler: Mourinho, Ancelotti, Klopp(Sezon başı), Favre. Ünal Aysal zamanı tek elit adam Mancini'ydi onu getirdi zaten. Sezon sonu da Dünya Kupası sonrası Prandelli boşa çıktı onu getirdi. Adam o şartlarda alınabilecek en iyi kimse ona gidiyordu.

ivanoviç ve rode gelmez carillo ise uzun zamandır adı geçmiyor zaten yılda 4 milyon haberleri çıkmıştı genç oyuncuya bu parayı vereceklerini de sanmıyorum keşke olsa ama bu kadro imkansız
olumsuz düşünmenin anlamı yok, çapsız hamzadan kurtulduk artık dursun'da gördü gerçekleri, yanlış kişilere güvendiğini.
Galatasaray ismini o kadar da kücümsemeyin herkes gelir . Avrupada kimsenin tanımadığı kuşlar sene başında kimleri aldı gördük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt