Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer sakatmi halen?

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Kimse Aydin kardesimin bu paylasimina dikkat etmemis ama benim icin cok cok onemli...

Aranizda borsa ile arasi iyi olan kardeslerim lutfen bunun hakkinda beni aydinlatabilir mi?

Gercekten dogru mu?

Eger dogru ise basimiza gelenlerin hepsi bize mustehak...

Dogru ise biz cok ah almisiz , yaziklar olsun...

Allah bizim belamizi vermesinde kimin versin ?

Lutfen bu konu hakkinda beni aydinlatirmisiniz renktaslar?

Kimse Aydin kardesimin bu paylasimina dikkat etmemis ama benim icin cok cok onemli...

Aranizda borsa ile arasi iyi olan kardeslerim lutfen bunun hakkinda beni aydinlatabilir mi?

Gercekten dogru mu?

Eger dogru ise basimiza gelenlerin hepsi bize mustehak...

Dogru ise biz cok ah almisiz , yaziklar olsun...

Allah bizim belamizi vermesinde kimin versin ?

Lutfen bu konu hakkinda beni aydinlatirmisiniz renktaslar?
hakan hanoglu gerizekalının biri,aydın boş yapıyo.

dar alandan çıkamıyor. ama çok güçlü ve şutları iyi açık alanda etkili. amrabatın şut atan sol ayaklı versiyonu. bi de saçma sapan fauller yapabiliyor.

https://www.dropbox.com/s/r6w9uczs0h2awqv/Tannane-Utrecht.mov?dl=0

Umarim okadar kötü degildir dar alanda.

Tananne iyi oyuncu ya benziyor lakin onun GS da basarisi dar alan daki etkinligi belirleyecek. Büyük Takimlarin Kanat Oyunculari Dar Alanda iyi olmalari sart oluyor.
GS in rakipleri hele hele lig de zaten cogu zaman kapaniyor.

Amrabat da bunun icin gönderildi...taraftar onun icin tam sevemedi... "kontra atak oyuncu olarak" nitelendi...

Kanat alacaksan Fransa liginden alacaksın. Neredeyse her takımda atletik, birebirde etkili, gole gidebilen siyahi oyuncular var. Keita, Dia tarzı adam lazım bize..

Umarim okadar kötü degildir dar alanda.

Tananne iyi oyuncu ya benziyor lakin onun GS da basarisi dar alan daki etkinligi belirleyecek. Büyük Takimlarin Kanat Oyunculari Dar Alanda iyi olmalari sart oluyor.
GS in rakipleri hele hele lig de zaten cogu zaman kapaniyor.

Amrabat da bunun icin gönderildi...taraftar onun icin tam sevemedi... "kontra atak oyuncu olarak" nitelendi...
dar alandan rahatça çıkacak yetenekte : )

Tananne yi izlemedim videolarda fena durmuyor dogrusu denizliyi sevmesemde elindeki parayla kaliteli transfer yapacagina inaniyorum bu alanda basarili iki uc yerli hocadan biridir.bizim takiminda biraz genclesmeye ve dinamiklige ihtiyaci var..damiao wiel tananne listedeki guzel isimler bide oraya de jong u eklesek super olacak defansa da mexes ufff bruma telles i de gelecek sene almamis olursa guzel kadro ortaya cikar

Son düzenleme:
Yanlız bilmesem Tannane yi 27-28 yaş tahmin ederdim.

Hem fiziği hemde oyun 'daki o genç yaş
(21 !) a rağmen olgunluğu ve kendinden emin olması.

Sinan ile aynı yaş da ve Emre Ç. 'dan 3 yaş küçük.

ya ortasahaya ya da kanada fazladan bi oyuncu alıcaz gibime geliyo.ya veleso ya carrillo diyorum.

Veloso ismi hiç bizimle anılmadı yanlız malesef...yoksa O iyi olurdu baya.

____Donk Veloso
______Sneijder
Tané Damiao Podolski

Güzel olurdu..çok iyi işlerdi ..göze hoş gelen futbol ile çoşardı taraftar.

Burak&Selçuk AŞ den kurtuldumuz Gün Galatasaray' ın yükselişe gideceği gün olacak.

Sabri daha iyi la.Nereden buldunuz bunu?

CXFFphnW8AA3cK8.jpg

Su pas istatitikleri önemsiz bir faktör degil. Sabri´de hücumsal anlamda en büyük sorun, hic bir sekilde adam ile pas yapamaman zaten. Bekliyor bekliyor, duruyor duruyor, orta cakiyor. Bu da hücmun akiciligini etkiliyor. Ki zaten agir bir takimiz...

https://www.squawka.com/players/ric...#9#season-2014/2015#123#all-matches#1-34#type

Burada Rhijn´in hava toplarinda ve ikili mücadelelerde etkili oldugunu gösteriyor. Yine adam gecebilme kabiliyeti de var, bu yine sabri´de olmayan birsey.

Rhijn savunma anlaminda zaaf gösteren oyuncu deniliyor, ancak Hollanda liginde iyi savunma yapmak nerdeyse imkansiz, oynanan futbol icerisinde. Hem takimlar börek gibi acik acik oynuyor, hemde kanat oyuncularin hepsi süratli, fisek gibi oyuncular. Yani baska lige gidip, savunma anlaminda daha iyi durabilme olasiligi yüksek oyuncularin gözümde.

Buda Sabri...

https://www.squawka.com/players/sab...15#season-2014/2015#145#all-matches#1-34#type

--------------------------------------

Van Rhijn gelir gelmez, ama sabri üzerinden net upgrade olur diye düsünüyorum.

Son düzenleme:
Biz bu gidisle ne tananneyi nede babaanneyi aliriz. Bu yönetimle ancak babayı alırsın

Wiel - Veloso - Carrillo - Remy dururken yine abuk zubuk adamların peşine düştüler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt