Emin Yalçın
Cezalı
- 7 Haziran 2013
- 2.695
- 0
- 726
O da dogru,Matip'in burda isi olmaz.Alamaz değil gelmez zaten.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da dogru,Matip'in burda isi olmaz.Alamaz değil gelmez zaten.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
hakan hanoglu gerizekalının biri,aydın boş yapıyo.Kimse Aydin kardesimin bu paylasimina dikkat etmemis ama benim icin cok cok onemli...
Aranizda borsa ile arasi iyi olan kardeslerim lutfen bunun hakkinda beni aydinlatabilir mi?
Gercekten dogru mu?
Eger dogru ise basimiza gelenlerin hepsi bize mustehak...
Dogru ise biz cok ah almisiz , yaziklar olsun...
Allah bizim belamizi vermesinde kimin versin ?
Lutfen bu konu hakkinda beni aydinlatirmisiniz renktaslar?
dar alandan çıkamıyor. ama çok güçlü ve şutları iyi açık alanda etkili. amrabatın şut atan sol ayaklı versiyonu. bi de saçma sapan fauller yapabiliyor.
https://www.dropbox.com/s/r6w9uczs0h2awqv/Tannane-Utrecht.mov?dl=0
dar alandan rahatça çıkacak yetenekte : )Umarim okadar kötü degildir dar alanda.
Tananne iyi oyuncu ya benziyor lakin onun GS da basarisi dar alan daki etkinligi belirleyecek. Büyük Takimlarin Kanat Oyunculari Dar Alanda iyi olmalari sart oluyor.
GS in rakipleri hele hele lig de zaten cogu zaman kapaniyor.
Amrabat da bunun icin gönderildi...taraftar onun icin tam sevemedi... "kontra atak oyuncu olarak" nitelendi...
ya ortasahaya ya da kanada fazladan bi oyuncu alıcaz gibime geliyo.ya veleso ya carrillo diyorum.
Sabri daha iyi la.Nereden buldunuz bunu?
![]()
forvede kimi alacaz acaba
Wiel - Veloso - Carrillo - Remy dururken yine abuk zubuk adamların peşine düştüler...