Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luuk de Jong - Oyuncu profili - Transfermarkt

250005343.jpg

İş yapar mı acaba Luuk De Jong

hollanda ligi son dönem baya vasat

yüksek potansiyelli yetenekler eskisi kadar çok degil

hakim ziyech gibiler var ama CAM kendisi

yalnız ara transfer dönemi de yaz gibi olursa ben galatasaray taraftarlığını bırakırım. yüreğimizi yaktılar 3 ay.

V%C4%B0DEO-Giorgian-De-Arrascaeta-Futbolu-ve-Golleri-Galatasaray%C4%B1n-Transferi-Bitti-Denen-Yeni-Oyuncusu-2.jpg

Bu eleman ''Giorgian De Arascaeta'' da sağlam çocuk aslında. 1994 doğumlu

yalnız ara transfer dönemi de yaz gibi olursa ben galatasaray taraftarlığını bırakırım. yüreğimizi yaktılar 3 ay.

Denizli'ye güveniyorum ben. "15-20 gün sonra bambaşka bir Galatasaray göreceksiniz, gerekli transferleri yapacağız" dedi. Benim için senet niteliğindedir.

Eğer Dursun'dan gerekli sözleri alamasaydı takımın başına geçmezdi bence.

Hamza ile kıyaslamayalım bence. Hamza denen adam aşağıdaki videoda da gördüğümüz üzere yalaka, karaktersiz herifin teki.
https://www.youtube.com/watch?v=x6ZhXUksP2s

Denizli'ye güveniyorum ben. "15-20 gün sonra bambaşka bir Galatasaray göreceksiniz, gerekli transferleri yapacağız" dedi. Benim için senet niteliğindedir.

Eğer Dursun'dan gerekli sözleri alamasaydı takımın başına geçmezdi bence.

Hamza ile kıyaslamayalım bence. Hamza denen adam aşağıdaki videoda da gördüğümüz üzere yalaka, karaktersiz herifin teki.
https://www.youtube.com/watch?v=x6ZhXUksP2s

takımın fizik kondisyon durumunu böyle küçük detaylar belli ediyor. bu kafada bir adam takıma diyet programı yaptırabilir mi? sneijder bile göbeği salmıştı.

Sırf üç yıldızımız vardı ama mutluyduk...

Didier+Drogba+Felipe+Melo+FC+Schalke+04+v+DCloB2Yi2Rwl.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

piliç kazma kralı istediğini doğruladı ama teklif konusunda bilgi vermem söz konusu değil basına dedi

Dünyanın en büyük golcüsü İbra ne manyak bir herif yaw,Suarez-Agüero-Lewadan bile iyi şu son dönemde uçuyor Reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt