Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.546
- 23.977
- 3.723
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fularlı Candreva'yı alırsa hem kendisi için hem bizim çok iyi olur.
Raffaele @ItalianoCalcio 8 sa.8 saat önceÇeviriyi görüntüle
Inter would love to sign Candreva from Lazio. Lotito would want €27M-€30M for Antonio Candreva. (via GdS)
Fularlı Candreva'yı alırsa hem kendisi için hem bizim çok iyi olur.
Raffaele @ItalianoCalcio 8 sa.8 saat önceÇeviriyi görüntüle
Inter would love to sign Candreva from Lazio. Lotito would want €27M-€30M for Antonio Candreva. (via GdS)
yalnız ara transfer dönemi de yaz gibi olursa ben galatasaray taraftarlığını bırakırım. yüreğimizi yaktılar 3 ay.
Nobetteyiz Alpay,bu postlarin icin transfer onerileri konusunu kullan luften ,Sergen Zerenin kalbine indireceksin yoksa![]()
Bu eleman ''Giorgian De Arascaeta'' da sağlam çocuk aslında. 1994 doğumlu
Denizli'ye güveniyorum ben. "15-20 gün sonra bambaşka bir Galatasaray göreceksiniz, gerekli transferleri yapacağız" dedi. Benim için senet niteliğindedir.
Eğer Dursun'dan gerekli sözleri alamasaydı takımın başına geçmezdi bence.
Hamza ile kıyaslamayalım bence. Hamza denen adam aşağıdaki videoda da gördüğümüz üzere yalaka, karaktersiz herifin teki.
https://www.youtube.com/watch?v=x6ZhXUksP2s
Nobetteyiz Alpay,bu postlarin icin transfer onerileri konusunu kullan luften ,Sergen Zerenin kalbine indireceksin yoksa
Sergen kulubumuze yararli olacak topculari bulur her daim ,tipe bakmaz riberyi onermis idi yillar once meselaÖnerdiğim oyuncular pek onun tipi değil yalnız.![]()
Allahım ne olur sabri,Semih,Burak olsunTarık'ı da iteleyin veya kiralık olarak Koray da olabilir.Paşa da 3 stoper varmış.
Peşindeyiz! @PesindeyizApp 34 dk.34 dakika önce
Serdar Ali Çelikler: "Donk'un Galatasaray'a transferi %80 olur. Bu transfer için Umut'la birlikte 1 oyuncu daha verilecek."
Sergenin yaşı kaç ribery 10 sene önce geldiSergen kulubumuze yararli olacak topculari bulur her daim ,tipe bakmaz riberyi onermis idi yillar once mesela
Allahım ne olur sabri,Semih,Burak olsun
Envoyé de mon Sony Z3