Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk çöpünü ancak karşılığında 2-3 çöp verirsek isterim. Umut + Olcan + Jem verelim alalım Donk'u.

Donk stoperdi bildiğim kadarıyla, devşirme konusundaki geçmiş tecrübeleri baz alarak istemem. De Jong tercih ederim yerine, Donk gelirse stoper oynasın Semihin yerine

En az 2 forvet gelmesi lazim, Burak ve Umut gitmeleri lazim. 1. kaliteli forvet 2. Eren ve 3. Sinan dogru olur.

1. Remy
2. Debuchy
3. Carillo
4. Donk

Şampiyonluk h.o.

Remy, Carillo ve Debuchy gelirse Donk'a laf atmam.

Sinan Engin Donk ve Kweuke bitmiş diyor...

Umarım Yedek dir..

Gökmen Özdemir Twitter;
Galatasaray'ın transfer listesinde hiç Brezilyalı futbolcu yok.. Ryan Donk listede. Denizli kendisini beğeniyor ve istiyor.
4 oyuncu var. Hepsi Avrupalı.. Haftaya görüşmeler, pazarlıklar başlayacak

İSTİHBARAT: G.Saray'da Dursun Özbek, Damiao'nun menajeriyle bugün İstanbul'da görüştü ve söz kesti. Damiao Aslan olmaya yakın.

Başkan Özbek, masaya oturdu ve şartları konuştu. Gerek Galatasaray yönetimi gerekse Damiao tarafında şuanlık hiçbir sıkıntı yok.

İki taraf arasındaki anlaşma 1 gelişme dışında bozulabilir. Aksi halde taraflar birbirine protokolü bozmaktan ceza ödeyecek.

O madde; “Damiao’ya 10 Ocak’a kadar Avrupa’dan üst düzey bir takım G.Saray’dan daha yüksek meblağ önerirse oyuncu anlaşmayı bozabilir”

Ertan Süzgün

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr
Galatasaray'ın transfer listesinde hiç Brezilyalı futbolcu yok.. Ryan Donk listede. Denizli kendisini beğeniyor ve istiyor.
İsim soruyorsunuz.. Ama net söyleyeyim. İsimleri bilmiyorum. Bilsem yazarım. Sizi de merakta bırakmam.

Gökmen," listede Brezilyalı topçu yok"derken; Ertan,"Dursun,Damio'nun menajeri ile bugün söz kesti " diyor. Hangisi kolpaci gorecegiz..

Bence ikisi de güvenilir degil renkdas.fakat bana sorarsan, gökmen daha kolpaci.yaz döneminde "GS Rafael icin 3 mn euro teklif verdi" derken,2 hafta sonra "GS sağ bek transferi yapmayacak, bu mevkiye para harcamak istemiyor" demişti.

Genelde hangisi daha güvenilir yada daha çok tutturdu?
Bence ikisi de güvenilir degil renkdas.fakat bana sorarsan, gökmen daha kolpaci.yaz döneminde "GS Rafael icin 3 mn euro teklif verdi" derken,2 hafta sonra "GS sağ bek transferi yapmayacak, bu mevkiye para harcamak istemiyor" demişti.

Gökmen Brezilyalı yok diyorsa Damiao H.O,Donk transferi olabilir dediyse Donkun transferinin yatışı H.O.

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr
İsim soruyorsunuz.. Ama net söyleyeyim. İsimleri bilmiyorum. Bilsem yazarım. Sizi de merakta bırakmam.
Nasıl oluyor bu iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt