Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
geçen transfer dönemi beni 10 yil yaşlandirdi. bu transfer dönemi ayni geçenki gibi geçerse bittiginde yarsuvattan daha yaşli olurum
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen transfer dönemi beni 10 yil yaşlandirdi. bu transfer dönemi ayni geçenki gibi geçerse bittiginde yarsuvattan daha yaşlanirim
Sezgin miydi sezermiydi neydi ismi ole hatirliyorum yada rizeli sezer ozmene benzettigim aklımda ole kalmış olabilir?Beşiktaşlı bir duyumcu vardı hani Rodriguez'i 1 hafta önce bilen. Onun adını hatırlayan var mı?
Sezer 'di sankiSezgin miydi sezermiydi neydi ismi ole hatirliyorum yada rizeli sezer ozmene benzettigim aklımda ole kalmış olabilir![]()

Sezgin miydi sezermiydi neydi ismi ole hatirliyorum yada rizeli sezer ozmene benzettigim aklımda ole kalmış olabilir������
Vay be adamın birşeyi benziyormus megersem isim soyisimmis helal olsun bana cunki tipi alakasiz?twiter adresi renktaş @sezerozmen
Bence ikisi de güvenilir degil renkdas.fakat bana sorarsan, gökmen daha kolpaci.yaz döneminde "GS Rafael icin 3 mn euro teklif verdi" derken,2 hafta sonra "GS sağ bek transferi yapmayacak, bu mevkiye para harcamak istemiyor" demişti.
onlar transfer yapmayacak dedi gros denayer geldi işkembeden sallıyorsinan engin genelde sallıyor...
Mustafa Denizli'yi bildi diye kimse kanmasın. Herkes biliyordu Denizli'nin geleceğini.