Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen transfer dönemi beni 10 yil yaşlandirdi. bu transfer dönemi ayni geçenki gibi geçerse bittiginde yarsuvattan daha yaşli olurum

Son düzenleme:
Beşiktaşlı bir duyumcu vardı hani Rodriguez'i 1 hafta önce bilen. Onun adını hatırlayan var mı?

⭐ ⭐ASYSOKAK ⭐ ⭐@ASYSokak 8 dk.8 dakika önce
Resmi kaynaklardan haber gelmedikçe Transfer haberlerine itibar etmemenizi rica ediyoruz.

En doğrusu..
Hatta ve hatta resmi kaynağı da geçtim oyuncunun gelip maçta oynadığını görmedikçe hiçbir şeye inanmam bundan sonra.

Bence ikisi de güvenilir degil renkdas.fakat bana sorarsan, gökmen daha kolpaci.yaz döneminde "GS Rafael icin 3 mn euro teklif verdi" derken,2 hafta sonra "GS sağ bek transferi yapmayacak, bu mevkiye para harcamak istemiyor" demişti.

Doğru ama Denizli basın toplantısında "beni herkes iyi tanır,özellikle sen "demişti ve o kişi de Gökmen Özdemir idi.Bir ihtimal tutturabilir bu sefer.

Gökmeni eşek s....sn yazmayın şu adamla ilgili bir şey.. Nefret ettirdi kendinden

gokmen denen p* bir tane tutturmadi tweet atmiyalim buraya

Son düzenleme:
Donk
Kweyke GS'ye geliyor

Kaynak Yine mi biliç yaaaaaa bir derbi kazannn

Saygılar sevgiler selamlar olsun herkese

Envoyé de mon Sony Z3

başkan beyaz tvde burak transferinden haberim yok bilmiyorum diyor benim bilgi vermemi bekliyor heralde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt