Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli Higuain Bayern e giderse immobile yi alacaklar yoksa bize gelir

Envoyé de mon Sony Z3

Gökhan Zan reis yine içlerinde gezdirmiş kuşların, heykelini diksek billurlarına beton yetmeyecek bir adam şüphesiz.

Gökhan beşiktaşlı olarak biliniyor ama adam kökünden Galatasaraylı

Sent from my iPhone using Tapatalk

boş yapmayın kardesim.

dersin elimizde iki tane bk var.

bir oyuncu bizim seviyemizde degil diye bu kadar da yerin dibine sokmanın manası yok.

adebayor su anda bize hiçbir katkı sağlayamaz. adam sırf 4-5 ay fiziğini toplar o zaman kadar da lig biter.

immobile ii secim olabilir.
Bana umutu savunacak adamla ömrümün sonuna kadar tartışırım piknik tüpü o adamdan daha iyi oynar ben birçok futbolcu gördüm bu umut kadar boş birisini görmedim aksine bizi batırıyor

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Semih güzel assistler yapiyor forvetler degerlendiremediler

Gördüğüm en kötü Galatasaray
Kayseri resmen eziyor bizi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeni oyuncu almak değil,oyuncu göndermek toparlayacak bizi ama gelecek sezon için bu sezon geçti artık

Sneijder fenerde olsa büyük ihtimal en fazla 1-2 maç puan kaybı olurdu
Muslera beşiktaşta olsa şimdikinden 5-6 puan fazlaları olurdu
Muslera-Sneijder-Melo Bursada olsa büyük ihtimal ya liderdiler ya da ilk 3te şampiyonluk yarışı veriyorlardı.
Kadro o kada leşki Sneijder-Podolski çıksa küme düşeriz..Allahtan bala-hakem hatasına Trabzon-Başakşehir maçlarını almışız.

jose scout transferi değil,melonun menajerinin kazığı

Ama Scout onayı ile yapılmış carole de bizim standartımız asla olamaz ben olcanı daha çok beğeniyorum ondan ki olcan Türk olmasa yabancı olsa herkes olcan derdi bu takım saçma sapan caroleler Joseler kaldıramaz bu sefer düştük mü hiç kalkamayız kalitesi belli adamlar alınmalı ya da hiç kimseyi alma elin bebeleri ile düştüğümüz durumlara bak başlarım bunların genç transferlerine dursun hamza oğlan Takımı ne hale getirdiler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir kac iyi oyuncuyu cikar bizim kadrodan, anadolu takimlari bizden güclü olur, ilk ona zor girerdi bu kadro. yeminle bu dönemi artik hatirlar oldum

mons4quu.jpg

avrupa kupasını falan boşverin 10-15 oyuncu gönderip yenileri gelsin yeter artık

yasini katara
burakı çine
chedjouyu fransaya
jemi kov
tarıkı korayı kirala
sabriyi kov
joseyi kirala
emre ve umutu da gönder

semihi unutmuşum onu da gönder

götü boklu Tannanne mi bize maç kazandiracak? :D 2013/14 sezonunda gibi takimi overrated yeteneklerle doldurmak isteyenler defolup gitsinler. Takima KALITE lazim. KALITE.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt