Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursasporda oynayan emre tasdemir ne kadar beyinsiz bir topçu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

öyle görünüyor ki günün sonunda seneye de sabri ve umut bizlerle
yazıklar olsun ya

⭐ ⭐ASYSOKAK ⭐ ⭐ ‏@ASYSokak 3 dk.3 dakika önce
Liverpool, Muslera için 15 milyon pound'luk bir teklif yapabilir.
Via @Aslanews

satamazlar herhalde

⭐⭐ASYSOKAK⭐⭐ ‏@ASYSokak 1 min.1 minuut geleden Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan PSG'li Van der Wiel'e İnter'de talip oldu. Fransızlar transfer için 4 milyon Euro istedi. | ulan Mancini!

Denizli: 15-20 gün içinde bambaşka bir Galatasaray, daha da güçlenecek, tribünü dolduracak bir Galatasaray yaratacağız. Yaş ortalamamız vasatın üzerinde bir takımız. Bunu da göz önünde bulundurarak, hem genç, hem de anında fayda sağlayabilecek bir düşüncemiz harekete geçti. Yönetimin de bize verdiği büyük bir güç var. Kendilerine de teşekkür ediyorum.”
Bunu diyen bir hoca gidip 30luk babeli almaz heralde.

VDW İnter haberleri eski. Mancinin ilk tercihi Torinolu Bruno Peres. İnter, Meunieri de 4 kez izletti. İlginc olan Belcikali İnterlilerin hicbiri teknigi haric Meunieri begenmiyor.

Son düzenleme:
kweukeyi alsalar sevinirim, adı geçen oyuncuların hiçbiri katkı vermez..çapsız yönetim bakalım neler yapacak.

bursasporun kadroya bakayım dedim yerli ağırlıklı çıkmış,adam uslanmıyor yazık

kadroya göre denizli sabriyi ve emreyi silmiş

Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Tarık, Semih, Hakan, Olcan, Chedjou, Jose Rodriguez, Selçuk, Yasin, Podolski, Umut Bulut

bursasporun kadroya bakayım dedim yerli ağırlıklı çıkmış,adam uslanmıyor yazık

Bu Hamza'yı bi doktora falan götürsünler.. Bu adam dünya futbolundan gram anlamıyor..

Yerli fetişizmi hat safhada.. Tam bi mal..

Dünya futboluna entegre olmak istiyorsan yerlilerle yabancılar arasında ayrım yapmadan rekabeti geliştirmen gerek..

Bu mal yerlinin kötüsü yabancının iyisinden daha yararlı olur mantığı var.. ırkçı herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt