Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Reyiz kızgın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizi isteyen yok o zaman basın gelin güven oluyoimmobileyi napoli istiyomuş o da zaten napoliyi istiyomuş. ayrıca durum karışık sevilla da kiralık falan.
Kanka ben forvetten pek umutlu değilim napıcaz ya Damiao veto yemiş İmmobile imkansız Papis Cisse alıcaktık işte ne güzelresmi olana kadar....... gelmedi. :red:
teneke ve van rhijne harcayacagimiz parayii üstüne 5m euro koyup remy'i almak lazim panpa ama 2013/14 sezonun tekrarini yasayacagiz herhaldeKanka ben forvetten pek umutlu değilim napıcaz ya Damiao veto yemiş İmmobile imkansız Papis Cisse alıcaktık işte ne güzel![]()
Remy i almazlar kanka o vizyonu göremiyorum sağ açık ve sağ bekte şart mangırları elden çıkarmadan iyi takım kurmamız çok zor bence tenekeyi olumlu karşılıyorum REmy gelse manyak ötesi olur ama Papis ya da DAmiaoya da fitimteneke ve van rhijne harcayacagimiz parayii üstüne 5m euro koyup remy'i almak lazim panpa ama 2013/14 sezonun tekrarini yasayacagiz herhalde
Hollanda dan surpriz bir golcu adayi cikarmi![]()
SabredinAlper yine kimi kitleyecen bize
https://www.transfermarkt.nl/sebastien-haller/profil/spieler/181375Hollanda dan surpriz bir golcu adayi cikarmi![]()