Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CXOc0q_WcAEr-Lo.jpg

Reyiz kızgın

immobileyi napoli istiyomuş o da zaten napoliyi istiyomuş. ayrıca durum karışık sevilla da kiralık falan.
bizi isteyen yok o zaman basın gelin güven oluyo :) ama forvet almamız lazım beceriksizlikler başladı yine böyle bölye kaçırıyoruz yien adam kalmıcak.. yok amiaoyu veto et immobile için haddinden fazla uğraş .. alamıcağı adamlar için çok uğraştı Dursun yaz dönemi de aynısı oldu bu sefer çıldırıım forvet alınmazsa

Hollanda dan surpriz bir golcu adayi cikarmi :)

teneke ve van rhijne harcayacagimiz parayii üstüne 5m euro koyup remy'i almak lazim panpa ama 2013/14 sezonun tekrarini yasayacagiz herhalde
Remy i almazlar kanka o vizyonu göremiyorum sağ açık ve sağ bekte şart mangırları elden çıkarmadan iyi takım kurmamız çok zor bence tenekeyi olumlu karşılıyorum REmy gelse manyak ötesi olur ama Papis ya da DAmiaoya da fitim

Denizli: 15-20 gün içinde bambaşka bir Galatasaray, daha da güçlenecek, tribünü dolduracak bir Galatasaray yaratacağız. Yaş ortalamamız vasatın üzerinde bir takımız. Bunu da göz önünde bulundurarak, hem genç, hem de anında fayda sağlayabilecek bir düşüncemiz harekete geçti. Yönetimin de bize verdiği büyük bir güç var. Kendilerine de teşekkür ediyorum.”

Antalyaspor Emre Çolak'ı transfer etmek istiyor. Emre Çolak teklifi kabul etti, yönetimle de anlaşıldı. Son karar Mustafa Denizli'nin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Salak mı lan bu Emre ne Antalyası.

Akılsız ergen, gitsene Avrupaya.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Emre çolak bir 10 yıl sonra çok pişman olcak kendini geliştirmediği için arda seviyesine gelebilecekken şimdi ise Antalya seviyesinde bir futbolcu

Transfer yapacaksak, 17de 17 yapacak seviyede bir ilk11 kurmamiz sart. Van Rhijinle Donkla falan 9 puanlik fark kapanmaz.(Bugün 11 yada 12 olmazsa)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt