Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi bu bir de Giovani Dos Santos. Taraftar Keita Keita diye ikisini benimsemedi hiç
Giovanni de sabırsız davrandılar ayrıca o adamı rahat oynatmak gerekti villareal de gördük ikinci forvet gibi oynadı. Hatta Jo bile sağlam topçuydu saçma sapan zamanlara denk geldi. Vay anasını ne çabuk geçiyor lisedeydim Giovanni öğlen 1 gibi açıklanmıştı aynı gün araba almıştım öğle arası onu kutladık kafalar güzel okula geldik önümden Kübalí bir kız geçti nasıl bir yürek içtiysem öğlen kiza sen çok hoşuma gidiyorsun öpüşelimmi demiştim direk kızda s.. Git gibi bir cevap vermişti aynı akşam face den geri ekledi mesaj attı şaka yapıyorsun sandım kusura bakma öyle demek istemedim dedi sevgili olmuştuk bana dizel saat almıştı 289 euro ya ne günlerdi bee. Ayrıca bunu neden anlattım bilmiyorum şuan Mainz dayım iyi geceler

Léo Güney

Envoyé de mon Sony Z3

Ten Cate alt yapi icin de olabilirdi tabi.

Neyse iyi geceler.

Giovanni de sabırsız davrandılar ayrıca o adamı rahat oynatmak gerekti villareal de gördük ikinci forvet gibi oynadı. Hatta Jo bile sağlam topçuydu saçma sapan zamanlara denk geldi. Vay anasını ne çabuk geçiyor lisedeydim Giovanni öğlen 1 gibi açıklanmıştı aynı gün araba almıştım öğle arası onu kutladık kafalar güzel okula geldik önümden Kübalí bir kız geçti nasıl bir yürek içtiysem öğlen kiza sen çok hoşuma gidiyorsun öpüşelimmi demiştim direk kızda s.. Git gibi bir cevap vermişti aynı akşam face den geri ekledi mesaj attı şaka yapıyorsun sandım kusura bakma öyle demek istemedim dedi sevgili olmuştuk bana dizel saat almıştı 289 euro ya ne günlerdi bee. Ayrıca bunu neden anlattım bilmiyorum şuan Mainz dayım iyi geceler

Léo Güney

Envoyé de mon Sony Z3

Vay duygulandım gece gece.

Kızdaki de iyi çelişkiymiş acaba suan nerde

Çağlar Söyüncü (Altınordu)-1996
Cengiz Ünder (Altınordu)-1997
Emre Taşdemir (Bursaspor)-1995

Türklerden şu 3 adamı alacaksın başka da alacak oyuncu yok zaten. Geri kalanı 20-28 yaş arası yabancılardan kur.

Sven Bender (B.Dortmund)-1989
Van Der Wiel (PSG)-1988
Simone Zaza (Juventus)-1991
Andre Carrillo (S.Lisbon)-1991

Vay duygulandım gece gece.

Kızdaki de iyi çelişkiymiş acaba suan nerde
O zaman boyu benle aynıydı 1.78-1,80 civarında,valla en son geçen sene gazete de gördüm Nancy nin gururu diye başlık atmışlardi Fransa şampiyonu sırbistanda Avrupa ikincisi oldu kadınlar box da filan diye şimdi haberim yok. Bol Baharatli bir pilav yapardı annesi prezervatifiniz varmı harçlık varmı gibi diye sorardı babası beni hiç sevmezdi o yaşta arabam olduğu için beni torbacı hapci zannederdi ama ben eve hep elimde iki gül ile gelirdim biri kıza biri anasına böylelikle pedere laf düşmezdi hatta karisi laf bile sokardı. Herhalde kızı ozledim yoksa ben niye bu kadar bahsedeyim. Neyse ben bir Kübalí için bir sigara yakıp yatayım sabah erkenden araba bakmaya gideceğim Frankfurt A

Envoyé de mon Sony Z3

Léo Güney

Envoyé de mon Sony Z3

vaybe GS sevgisi adama neler yaptiriyor

Beyler bu Tannane'ye pek sicak bakmiyordum ama videolarina baktikca baya isindim...
Gokhan Tore'nin Fas/Hollanda'li versiyonu ama daha guclu ve takim savunmasina daha cok katkisi var...
Bence ne olursa olsun alinsin fikrindeyim. Hatta Edmilson'la birlikte alalim ve kanatlari bunlara emanet edelim. Poldi kanatta olmuyor gibi...

https://www.youtube.com/watch?v=48fuRaHyoFA

Son düzenleme:
Beyler bu Tannane'ye pek sicak bakmiyordum ama videolarina baktikca baya isindim...
Gokhan Tore'nin Fas/Hollanda'li versiyonu ama daha guclu ve takim savunmasina daha cok katkisi var...
Bence ne olursa olsun alinsin fikrindeyim. Hatta Edmilson'la birlikte alalim ve kanatlari bunlara emanet edelim. Poldi kanatta olmuyor gibi...

https://www.youtube.com/watch?v=48fuRaHyoFA

Wes zaten belli zaman yok... :/
Böylece bence 4411(442)'e geçiş yapılır.
Poldi ikinci gezici forvet (SecondStriker) olur.

Tannane _Donk Xelcuk_ Edmilson
____________Podolski
________________Damião

İyi gider :D

Son düzenleme:
Wes zaten belli zaman yok... :/
Böylece bence 4411(442)'e geçiş yapılır.
Poldi ikinci gezici forvet (SecondStriker) olur.

Tannane _Donk Xelcuk_ Edmilson
____________Podolski
________________Damião

İyi gider :D

------------------------------Muslera-------------------------------

Wiel----------Chedjou----------------Denayer--------Carole---

-------------------Donk-----------------Selcuk--------------------

Tanane----------------Sneijder---------------------Edmilson---

-------------------------Damiao-----------------------------------

Bu kadro yaza sampiyon olmasa bile zevk verir. Yazin ceza yemezsek 1 on libero ve CM aliriz...

Yalniz Poldi'ye yer bulamadim...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt