Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar cok Edmilson hayrani varmis. Adamin birkac videosunu izledim, gorunen o ki Belcika ikinci ligi defans oyunculari resmen pamuk gibi . Boyle defans oyuncularini bizim ulkede hayatta bulamaz. Youtube'den adam izlenip alinmaz tabiki ancak ben pek bir isik goremedim. Iki tane calimina hayran kaldiysaniz cok oyle hala saha topcusu.

-------------------------------Muslera----------------------------------
Wiel-------------Chedjou-----------------Denayer-------------Carole
----------------------Mbia---------------Donk--------------------------
Tannane----------------------Wesley-------------------------Edmilson
--------------------------------Poldi-------------------------------------

şöyle bir kadroyla 17de 17 yapıp potaya girebiliriz bence zorlu maçları içerde oynayacağımızı düşünürsek

Tannaneyle edmilsonu kaç maç izlediniz yaw :s

Ya arkadaş ben sizi anlamıyorum Belçika, Hollanda gibi ülkelerden genç gelsin deriz,oranın defansları pamuk gibi bizim lig sert dersiniz,sery ligimizden Donk u alırız vay efendim ülke sınırları dışına çıkamıyoruz yahu gerçekten ne istiyorsunuz ha ben Donk ya da Edmilson demiyorum bu arada ama daha doğmamış çocuğa don biçmek nedir, önce bir alalım sonra bir görelim ilk maçında da ne gömelim ne göklerde gezdirelim gözünüzü seveyim

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya arkadaş ben sizi anlamıyorum Belçika, Hollanda gibi ülkelerden genç gelsin deriz,oranın defansları pamuk gibi bizim lig sert dersiniz,sery ligimizden Donk u alırız vay efendim ülke sınırları dışına çıkamıyoruz yahu gerçekten ne istiyorsunuz ha ben Donk ya da Edmilson demiyorum bu arada ama daha doğmamış çocuğa don biçmek nedir, önce bir alalım sonra bir görelim ilk maçında da ne gömelim ne göklerde gezdirelim gözünüzü seveyim

Bize olmus oyuncu lazim. Olabilecek degil. Bizim ulkede hersey basariya odakli. 5 tane olmus adam alip 1-2 tane olabilecek potansiyeli adam getirsen tamam derim. O zaman risk alabilirsin. Edmilson gibi adamlari 11'e direk olarak hicbir buyuk takim transfer etmez.

Bize olmus oyuncu lazim. Olabilecek degil. Bizim ulkede hersey basariya odakli. 5 tane olmus adam alip 1-2 tane olabilecek potansiyeli adam getirsen tamam derim. O zaman risk alabilirsin. Edmilson gibi adamlari 11'e direk olarak hicbir buyuk takim transfer etmez.
Ben Edmilson gelsin diye birşey demedim yanlız,eğer batmak üzereysek te olmuş futbolcu alamayız malesef ha eldeki çöplerden kurtulabilsek haklısın

Edit: batmak derken bu terim şerefli medyanın tabiri yoksa bu ülkede batacak en son takımız bence

Son düzenleme:
Umut ve sabriyi bursaya. Burakıda çine gönderirsek iyi bir para elimizegeçer. Hamitlede anlaşıp yolları ayırırsak güzel olur. Temizliğin %60 ı biter. Kalan çöpleride ( tarık, koray, jose, semih vs) sezon sonu takasla satışla falan göndeririz. Zaten bunları göndermek kolay olur.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yetenekli sag bek geldi aklima.

Saidy Janko - Spielerprofil - Transfermarkt

Saidy Janko, 20 yasinda, isvicre'li. Bu cocuk gelecegin en iyi sag beklerin'den biri olabilir. Bir kac macina denk gelmistim. Inanilmaz süratli ve fizik gücü cok iyi. Man.Udt kiralamisti hatta. Oyun anlayisi fena degil. Kacirmasak cok iyi olur. Biraz Isvicre'yi de arastirmamiz lazim bence. 2. Belcika orasi. Inanilmaz yetenekli gencler var. Ama Janko tam aradigimiz kann. Ileride cok yüksek fiyatlara satilabilir.

Son düzenleme:
İlk satılacak oyuncunun Burak olduğu söyleniyor yönetim kurulundan böyle karar çıkmış ne kadar doğru bilemiyorum.

Hadi insallah diyelim. 2 forvet lazım burak giderse yalnız.

ben senden daha eskiyim fatih
jennifer aniston avatarlı değilmiydin sen :DD

ya anladıkta onu hesabın varsa farklı hesaplardan takılma birleştirelim tek hesapla devam et diye soruyorum. yoksa eskiler bilir den anladık eskilerden olduğunu :D

emrah'la da konuşmuşsun sanırım da pek inandırıcı gelmedi bana ne yalan söyliyim. Ciddi bi ara vermediğin taktirde eski hesaplarını bilmen lazım. Forum girişinde farklı yerlerde sürekli karşına çıkan bişey sonucta.

Yönetim kurulundan burak'ın satılması kararını hem Amkspor hem fotomaç girdi.İnş. doğrudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt