- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Kurtlar vadisi Karahanlı konseyde konuşmasını yapıyor POlat alemdar(Drogba) ve ekibi dinliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurtlar vadisi Karahanlı konseyde konuşmasını yapıyor POlat alemdar(Drogba) ve ekibi dinliyor
imdi yürek yırtılırAjaxdaki sag bek geldimi
takip edemedim adamlarim, van rjin geldimi
Podolski forvet falan oynayamaz büyük yanılgı olur bize gerçek bir forvet gerekiyor ne zaman forvet oynasa silik oynuyo Podolski sol açıktır.Tannane ve edmilson'u gsnin yedeği olur ancak derdim normal zamanda.:42:
Carillo - tannane&edmilson poldi de forvet oynar,iyi olur.
Podolski forvet falan oynayamaz büyük yanılgı olur bize gerçek bir forvet gerekiyor ne zaman forvet oynasa silik oynuyo Podolski sol açıktır.
gelcekmi
Her türlü başarıyı 3 sene unutun dedikleriniz olursa Burak satılacak öyle ya da böyle .. yerine Damiao gelirburak varken üstün bir forvet alıcaklarını ben düşünmüyorum şahsen
Ben tekrar diyeyim, Donk dan cacık olmayacak.
Yazayım dedim de sonradan döneklik yapanlar gibi olmasın. işe yararsa adam gibi yanıldık deriz.
Donk 80 yaşında piyango vuran adam gibi sevindi bu trasnfere doğal olarak.
Donk net olarak küçük takım topçusu. Amrabat gibi, Dany gibi, bir zamanlar Kuzmanovski gibi!!
Melo nun yerini asla dolduramaz.
2 yönlü değil çünkü. Sıradan , alelade defans yapan oyuncu.
Fb medyası bize iteledi eline aldığı topla rakibin ayağındaki topu vurup maç tekrarlattıran gerizekalıyı !![]()
Biz 30 yaşındaki 5 ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuya 2 milyon euroya yakın bonservis ödeyeceğiz!!Bu salağa da yıllık 1.8 milyon euro!!!
Ya adam kasımpaşada 500 bin euroya oynuyordu!! Verin herife 700 bin!! gelmiyorsa da ..ktirsin !! Neden 1.8 milyon euro ödüyoruz 2.5 yıllık sözleşme yapıp ?
Jem gelirken basbas bağırdığım gibi "ya 2 yılda ing. 2 liginde ancak 15 maç oynayabilmiş gerizekalıya kulübü anca gidersin deyip yollamışken biz hangi kafa ile imza parası verip , 3 yıllık sözleşme yapıyoruz, net komisyon transferi " demiştim ? Çünkü belliydi.
Bu da yazık kere yazık!!