Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezonun en iyi forvet hattı Bursaspordaydi

Bakambu bu sezon İspanya ligin en iyi golcülerinden birisi oldu

Fernandao da su içiyormuş gibi gol atıyor

Bölükbaşı karakter yoksunu olabilir ama yetenek bulmayı iyi becerebiliyor

Bursa'nın şimdiki kadrosu da hiç de fena değil

Tannane ve edmilson'u gsnin yedeği olur ancak derdim normal zamanda.:42:

Carillo - tannane&edmilson poldi de forvet oynar,iyi olur.

Tannane ve edmilson'u gsnin yedeği olur ancak derdim normal zamanda.:42:

Carillo - tannane&edmilson poldi de forvet oynar,iyi olur.
Podolski forvet falan oynayamaz büyük yanılgı olur bize gerçek bir forvet gerekiyor ne zaman forvet oynasa silik oynuyo Podolski sol açıktır.

‏@TurkeyS16908233 2 dk.2 dakika önce
S.M'Bia'yi menajeri önermis arkadaslar lakin kulüp Trabzon ile olan ihtilafi ve sürekli para sorunu cikarmasindan dolayi soğuk bakiyormus...

Ben tekrar diyeyim, Donk dan cacık olmayacak.

Yazayım dedim de sonradan döneklik yapanlar gibi olmasın. işe yararsa adam gibi yanıldık deriz.

Donk 80 yaşında piyango vuran adam gibi sevindi bu trasnfere doğal olarak.

Donk net olarak küçük takım topçusu. Amrabat gibi, Dany gibi, bir zamanlar Kuzmanovski gibi!!

Melo nun yerini asla dolduramaz.

2 yönlü değil çünkü. Sıradan , alelade defans yapan oyuncu.

Fb medyası bize iteledi eline aldığı topla rakibin ayağındaki topu vurup maç tekrarlattıran gerizekalıyı ! :(

Biz 30 yaşındaki 5 ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuya 2 milyon euroya yakın bonservis ödeyeceğiz!! :( Bu salağa da yıllık 1.8 milyon euro!!!

Ya adam kasımpaşada 500 bin euroya oynuyordu!! Verin herife 700 bin!! gelmiyorsa da ..ktirsin !! Neden 1.8 milyon euro ödüyoruz 2.5 yıllık sözleşme yapıp ?

Jem gelirken basbas bağırdığım gibi "ya 2 yılda ing. 2 liginde ancak 15 maç oynayabilmiş gerizekalıya kulübü anca gidersin deyip yollamışken biz hangi kafa ile imza parası verip , 3 yıllık sözleşme yapıyoruz, net komisyon transferi " demiştim ? Çünkü belliydi.

Bu da yazık kere yazık!!

Ben tekrar diyeyim, Donk dan cacık olmayacak.

Yazayım dedim de sonradan döneklik yapanlar gibi olmasın. işe yararsa adam gibi yanıldık deriz.

Donk 80 yaşında piyango vuran adam gibi sevindi bu trasnfere doğal olarak.

Donk net olarak küçük takım topçusu. Amrabat gibi, Dany gibi, bir zamanlar Kuzmanovski gibi!!

Melo nun yerini asla dolduramaz.

2 yönlü değil çünkü. Sıradan , alelade defans yapan oyuncu.

Fb medyası bize iteledi eline aldığı topla rakibin ayağındaki topu vurup maç tekrarlattıran gerizekalıyı ! :(

Biz 30 yaşındaki 5 ay sonra sözleşmesi bitecek oyuncuya 2 milyon euroya yakın bonservis ödeyeceğiz!! :( Bu salağa da yıllık 1.8 milyon euro!!!

Ya adam kasımpaşada 500 bin euroya oynuyordu!! Verin herife 700 bin!! gelmiyorsa da ..ktirsin !! Neden 1.8 milyon euro ödüyoruz 2.5 yıllık sözleşme yapıp ?

Jem gelirken basbas bağırdığım gibi "ya 2 yılda ing. 2 liginde ancak 15 maç oynayabilmiş gerizekalıya kulübü anca gidersin deyip yollamışken biz hangi kafa ile imza parası verip , 3 yıllık sözleşme yapıyoruz, net komisyon transferi " demiştim ? Çünkü belliydi.

Bu da yazık kere yazık!!

O kadarda değil ya abartma

2 milyon felan vermeyiz,verecek olsak bugün açıklarlardı

Ayrıca baya gömmüşünde adamı Kasımpaşa Fener'den sonra ligin en az pozisyon veren takımı.Donk'un olmadığı maçlarda 2 katı pozisyon vermişler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt