Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
https://www.gscimbom.com/forum/f72-...tulus-recetesi-134213/index2.html#post8144733
Kendin söyledin fakeyim diye
Kendin söyledin fakeyim diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
heh bak iyi noktaya bastın.
eski üyeliğimde böyle bi endişem vardı. fakat bu ve bunun gibi armutlar ( hatta bazıları mod olmuş ) adamı kanser ediyor.
şurada oturup muhabbet ettiğimiz adamları bile soğutmuşlar. tüm gününü forumda harcayan işsizler yüzünden insanlar banlanıyor.
buna çözüm bul önce.
Hadsizlik yapma derdin varsa yazarsın bize sorunu çözmeye çalışırız burda Transfer nöbetinde bununla ilgili yorumun varsa yaz kavgaya mahal vermeye gerek yok yaşın 26 sonuçta.
Bi sorun mu var?
Makine gibi adam gelse dizer herkesiSPORX.COM @sporx 1 dk.1 dakika önce
#SXDH | Nice Menajeri Puel: "Ben Arfa'yı Real Madrid'in istemesi beni şaşırtmıyor" Denizli'nin gözdesine Real Madrid kancası! - Galatasaray
mesajı az ya umurunda değil üyeliği bence yine açarım diyo bu sisteme çözüm bulmamız gerekiyo.
2. defa atabildim sorun yokVar tabi. Penaltiyi atamadin. kuponu yatiracan![]()
Makine gibi adam gelse dizer herkesi
üye olmak bu kadar kolay olmamalı langır lungur adamlarla uğraşıyo herkes senin gibi adamın dibi olamıyo kimse naparsınMyc vermek yerinde bence Bora
Zira mod olmanın en iyi özelliği myc vermek değil mi :asd22:
şu an zayıflamış tam aradığımız adam olabilir bence böyle adamlar alınmalı ama bizimkilerin işine gelmez zor transfer.düz bir yöneticinin yapabiliceği transferlerle uğraşıyolar.. ama mesele Drogbayı Sneijderi ikna etmekgeçen sene hazırlık macında herkesi dizmişti akıllı bir adam o zaman alınabilir olucağnı görürdü
Muharrem Usta: "Bir kulüp oyuncunun elinde oyuncak olmuşsa; sorun derin demektir. . Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Burak içinmi demiş
şu an zayıflamış tam aradığımız adam olabilir bence böyle adamlar alınmalı ama bizimkilerin işine gelmez zor transfer.düz bir yöneticinin yapabiliceği transferlerle uğraşıyolar.. ama mesele Drogbayı Sneijderi ikna etmek