Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
golllllllllllllllllllllllll

Tribun Dergi ‏@tribundergi 14 sn.14 saniye önce Çeviriyi görüntüle
GOOOLLL 49' Bruma (Real Madrid 1 - Real Sociedad 1)

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer: "Ramon Motta için Beşiktaş ile anlaştık.

CXeqLu3WMAAF4n4.png

SPORCOPE ÖZEL HABER – Spor **************************** Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Leandro Damiao, Sporcope’a çok özel açıklamalar yaptı.

Hiçbir kulüple sözleşmesi bulunmayan ve adı Türkiye’den Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Brezilyalı yıldızın sarı kırmızılı takımla el sıkıştığı öne sürüldü.

SPORCOPE’un ulaştığı Damiao, tüm bu iddialara şu yanıtı verdi; “Şu anda hiçbir takımla resmi olarak anlaşma sağlamadım. Herhangi bir takımla sözleşmem bulunmuyor” ifadelerini kullandı.

Türkiye’ye gelip gelmeyeceği konusuna değinen tecrübeli golcü, “Görüştüğüm takımların isimlerini vermem doğru olmaz. Ancak menajerim bazı kulüplerle görüşmeleri sürdürüyor. Avrupa’da forma giymek en büyük hayalim, Türkiye’de bir takım da olabilir” şeklinde konuştu.

HABER: CANSEL KEMİKSİZ

Bu adı geçen genç oyuncular konusunda herkesin haklı olarak endişeleri var fakat durum 2 sene öncesi gibi olmayabilir. Bruma'nın durumu extreme bir örnek, eğer uygun maliyet verilecekse( ki yabancı sınırı olmamasından dolayı bu artık mümkün görünüyor) bu tarz adı geçen genç oyuncular da nokta transferler ile harmanlanmalı. Tutarsa ekonomiyi bozmadan takımın seviyesi artar, tutmazsa zarar etmeden küçük dönüşümler yapılır.
Tamamen hazır görünen oyuncularla takımı baştan kurmaya hem şu an gücümüz yetmez hem de geçici bir çözüm çıkarmış oluruz. Okuduğum endişelere ve itirazlara katılıyorum ama unutmayalım ki 2013-2014 devre arası yaşananlarda yabancı sınırının etkisi de büyüktü. Beni tek endişelendiren yönetimin olanlardan ders alıp, bir reaksiyon gösterip göstermeyeceği.

az önce biri brumaya sallıyordu real madride gol attı :D belki alırlar bonservisini
sallama degildi benimkisi sadece bir tespit :) bruma bu haliyle yasini bile kesemez gol atmasi birseyi degistirmez ,defansif yönü hala sifir,son paslarda yine yanlis tercihler,sadece bir gol attigi icin macin adami sececeksiniz nerdeyse :)

Bruma yi Real macinda izliyorumda,arkadas adam defansini 1 gram bile gelistirmezmi??birde son paslarda inanilmaz hata yapiyor,kisaca brumadan olmaz bence futbol hayatini siradan avrupa kulüplerinde bitirir,bari 8-10 ne kurtarabilsek kurtaralim verilen paraya gercekten yazik olmus...
LoL

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sallama degildi benimkisi sadece bir tespit :) bruma bu haliyle yasini bile kesemez gol atmasi birseyi degistirmez ,defansif yönü hala sifir,son paslarda yine yanlis tercihler,sadece bir gol attigi icin macin adami sececeksiniz nerdeyse :)

geçen sene sabrinin o kadar asist yapmasının sebebi brumanın ön alandaki hareketli pres yapan futboluydu,bruma atakları bitirme anlamında zayıf bir oyuncu gayet iyi ön alan savunması yapıyordu,bu seneki oyununu izlemiyorum,ama şuan bizde olsa savunmaya en çok katkı veren hücumcumuz olurdu

PSG-Inter maçı var.

Wiel ilk 11'de.

geçen sene sabrinin o kadar asist yapmasının sebebi brumanın ön alandaki hareketli pres yapan futboluydu,bruma atakları bitirme anlamında zayıf bir oyuncu gayet iyi ön alan savunması yapıyordu,bu seneki oyununu izlemiyorum,ama şuan bizde olsa savunmaya en çok katkı veren hücumcumuz olurdu
bruma nin geri dönmesini cok isterim,ama arkasinda oynayacak oyuncu sabri olursa ikisinede cok küfrederiz,ispanyada cok fazla forma bulamamasinin sebebide defansif olarak gercekten yetersiz olmasi,bu aksamda yedekti oyuncu sakatlaninca yerine girdi..belki TÜRKIYE ligi icin arkasinda saglam bir sagbekle yeterli olabilir ama avrupa icin yetersiz..o yüzden defansif yönünü gelistirmeli ,birde son paslarda hala bizdeki gibi yanlis tercihleri var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt