Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar kotu bir benzetme ancak yapilabilirdi. Di Maria varsa tabi ki oynayacak.

Iddia ediyorum bu Edmilson kurtarici olarak gelsin, bir kac hafta sonra taraftarlar yuhalamaya baslar. Daha sonra da sen arkalarindan gidersin. Son 10 senede Arda haricinde hangi genc oyuncu basarili olmus Galatasaray'da? Neyse herkesin bir fikri var. Bu benim ki. Bize olmus adamlar lazim su rezil surec icerisinde. Genclesme politikasi git 6-7 genc al 11'e koy ile olmaz.
Bu dediğin başka bir konu. Benim dediğim şey basit, bir pozisyona ya genç alır olmasını beklersin ya da olmuş hazır alırsın. İkisini birden alırsan zarar edersin, paran azalacağı için ya aldığın meyve çürük çıkacak ya da aldığın fide GDO lu olacak beklediğini bulamayacaksın.
Hedefin ligde başarılı olmaksa olmuş oyunculardan kurulur takım. Hedefin avrupada başarılı olmaksa potansiyele yatırım yapılır. Olursa olur olmazsa batarsin.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CXgLzKUWcAAwAIw.jpg

ho

Muslera
Wiel Chedjou Denayer X
Mbia Selçuk
Carrillo Sneijder Podolski
Damiao

Mbia-Damiao bedelsiz
Wiel-Carrillo 2-3M€ verilir adam basi bonservise
Sol beke de kiralik fln bir tane adam akilli birini bulsunlar

Bukadarini yapsinlar en azindan fazlasinda gözümüz yok.
En azı ne kadro uçuyor

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Damiao ile Mario Gomez'i karsilastiran carpilir. Yahu bir kere kariyerlerini, istatistiklerini karsilastirin, Gomez'in ne kadar daha buyuk oyuncu oldugunu goreceksiniz. Tek transfer kriterimiz "Umut" tan iyi forvet olmamalidir.
Gomezden iyi istatistik messi ronaldo da var
Gomez 10 milyona alındı bizde o bütçe yok
2 sene önce damiao 30 40 a gidiyodu az daha
Problem solved

Galatasaray menajeri Cenk Ergün’ün Mehmet Ekici'yi arayarak, teklifi bizzat kendisine ilettiği kaydedildi.

Maşallah Cenk'de dün Belçika'daydı

Bugün TR de

Selim Arda Üçer ‏@selimardaucer 16 Haz
Maçlar oynanmasın, kupalar kazanılmasın sadece Football Manager gibi transfer konuşalım. Çoğunluğunuz böyle daha mutlu olacak sanırım :)
Konuşulmayıncada kayseri gelip bize tecavüz ediyor
Transfer başarının yüzde 50 sidir net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt