Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.012
- 20.749
- 2.333
sende Donk'u karşılamaya git rnş
Donk'u hiç sevmem sevgili Şükrü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sende Donk'u karşılamaya git rnş
Hamzonun düsmani benim dostumdur.Hosgeldin renktas.Uzun bir aradan sonra yine sizinleyim, hayirli bir nobet olur inshallah.
not : en buyuk hamza dusmaniydim geldigi gunden beri, tarihi bir uyeyim yani.
Bu dediğin başka bir konu. Benim dediğim şey basit, bir pozisyona ya genç alır olmasını beklersin ya da olmuş hazır alırsın. İkisini birden alırsan zarar edersin, paran azalacağı için ya aldığın meyve çürük çıkacak ya da aldığın fide GDO lu olacak beklediğini bulamayacaksın.Bu kadar kotu bir benzetme ancak yapilabilirdi. Di Maria varsa tabi ki oynayacak.
Iddia ediyorum bu Edmilson kurtarici olarak gelsin, bir kac hafta sonra taraftarlar yuhalamaya baslar. Daha sonra da sen arkalarindan gidersin. Son 10 senede Arda haricinde hangi genc oyuncu basarili olmus Galatasaray'da? Neyse herkesin bir fikri var. Bu benim ki. Bize olmus adamlar lazim su rezil surec icerisinde. Genclesme politikasi git 6-7 genc al 11'e koy ile olmaz.
Mustafa Inac55 @mustafainac55 3 dk.3 dakika önce @1905VivaCimbom forumu misafir olarak takip ediyorum kaç tane eposta denediysem üye olamadım
Arkadaşa biri yardımcı olsun
En azı ne kadro uçuyor
Muslera
Wiel Chedjou Denayer X
Mbia Selçuk
Carrillo Sneijder Podolski
Damiao
Mbia-Damiao bedelsiz
Wiel-Carrillo 2-3M€ verilir adam basi bonservise
Sol beke de kiralik fln bir tane adam akilli birini bulsunlar
Bukadarini yapsinlar en azindan fazlasinda gözümüz yok.
ooo 10 takipçi![]()
Elleri kucuk...
Gomezden iyi istatistik messi ronaldo da varDamiao ile Mario Gomez'i karsilastiran carpilir. Yahu bir kere kariyerlerini, istatistiklerini karsilastirin, Gomez'in ne kadar daha buyuk oyuncu oldugunu goreceksiniz. Tek transfer kriterimiz "Umut" tan iyi forvet olmamalidir.
Git gide büyüyoruz rdaş
Yakında forumu geçeceğim
Konuşulmayıncada kayseri gelip bize tecavüz ediyorSelim Arda Üçer @selimardaucer 16 Haz
Maçlar oynanmasın, kupalar kazanılmasın sadece Football Manager gibi transfer konuşalım. Çoğunluğunuz böyle daha mutlu olacak sanırım![]()