Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UEFA'ya bildireceğimiz 3 adam hangi mevkilerden olacak merak ediyorum.Bir de Grosskreutz kalırsa 2 adam bildirebileceğiz galiba.

İçimden bir ses Fener'in bize inat Damiao'yu alacak diyor...

Aziz sever bu tür olayları. Bizde parada yok..

Fb sadece defans oyuncusuna yıllık 4m veriyor diye biliyorum. Persie'ye 7m ...

Bunların halısının altına bi bakmak lazım kim neler süpürmüş altına...

Bilmem kaç sene Avrupa'dan para almıyorsun , gelir olarak bizden geride ama hiç borç yok öyle mi?

Sallamaaaaaaaaaaa

UEFA'ya bildireceğimiz 3 adam hangi mevkilerden olacak merak ediyorum.Bir de Grosskreutz kalırsa 2 adam bildirebileceğiz galiba.

Ben kimsenin uefayı taktığını düşünmüyorum. Amaç belli. Genç ve kaliteli olan oyuncuları toplayıp sezonun geri kalan bölümü belli bir sistem oturtturmak olacak gelecek sezona kadar. Yani pişme dönemi diyelim...

Ceza yemezsek sezon sonuda revizyonu tamamlarız düşüncesindeyim....

Yilmaz Vurali dinliyorum simdi! Aman o Ahmet Calik bu kulübün kapisindan hic bir zaman girmesin!!! Allah korusun böyle futbolculardan!

Transfer nobeti 484 sayfa olmus halen transfer yok bu nasil is boyle.

Ben kimsenin uefayı taktığını düşünmüyorum. Amaç belli. Genç ve kaliteli olan oyuncuları toplayıp sezonun geri kalan bölümü belli bir sistem oturtturmak olacak gelecek sezona kadar. Yani pişme dönemi diyelim...

Ceza yemezsek sezon sonuda revizyonu tamamlarız düşüncesindeyim....

Denizli'nin gelecek seneyi görmesi için tek şansı UEFA kupası.Geleceğin takımı palavraları kurtarmaz onu.Denizli UEFA'ya önem verecektir.

Herkes yılbaşı için dışarıda galiba.Forumda kimsecikler yok.

Chedjou'yu ne çok seveni varmış arkadaş.Neyini beğeniyorsunuz şu adamın?O bölgede bugün Muslera,Sneijder kalitesinde vazgeçilmez olarak göreceğimiz biri olmalı.

3,5 gol attı diye süper oldu. chedju denen adam en az semih kadar dengesiz ve hata yapıyor. Ama işte yabancı hayranlığı. Bunun başka açıklaması yok. Hava toplarındada iyi falan deniliyor bence kesinlikle iyi değil. duran toplardan 2 tane gol atması onun hava toplarında iyi olduğunu göstermez. stoperde Hakan baltadaki futbol zekası ve oyuncu kurma hiçbirisinde yok. Fakat baltada inanılmaz hantal, ağır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt