Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mbia - Donk

Zor gecerler orta sahayi

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Bugün ve yarın KAP yılbaşı nedeniyle kapalı arkadaşlar.

Ben mi dedim 3 milyon avro verin diye git Ünal Başganına sor niye verdiniz diye

He pardon kendisi kaçmıştı
Unalin ne kadar maas verdigi seyimde degil, Selcuk cok kotu bir futbolcu, asla ve asla Galatasaray topcusu degildir, ama senin gibi insanlar 1 2 gol atti diye adama kaptan diyorsunuz biat ediceksiniz laflari yapiyorsunuz.

Birsey bildiginiz yok, Selcuk kaptanligi hak etmeyen korkagin tekidir, bi Selcuk bi burak var zaten kafa topuna cikmiyan.

KAP

AÇIKLAMA:
Şirket ile devralma yoluyla birleşmiş olan Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'nin 2010 yılına ait hesaplarının "Damga Vergisi, Katma Değer Vergisi ve Kurumlar Vergisi Tevkifatı" kapsamında Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişleri tarafından incelenmesi tamamlanmış olup; Vergi idaresi inceleme sonuçları toplamı olarak 15.438.689 TL vergi aslı ve 18.912.913 TL vergi ziyaı tarh ettirmiştir. Şirket bu tutarlar için yasal süresi içinde ilgili resmi mercilere, bu tespitlerdeki mevzuata aykırı hususlara ilişkin olarak tarhiyat sonrası uzlaşma talebinde bulunmuştur.
Daha önce kamuoyuna duyurulan 75.159.895 TL vergi aslı ve 90.067.025 TL vergi ziyaı ve yukarıda belirtilen tutarlar için Şirketimizce Vergi idarelerine yapılan tarhiyat sonrası uzlaşma taleplerimize resmi mercilerce henüz cevap verilmemiş olup; konuyla ilgili gelişmeler ayrıca açıklanacaktır.

KAP

AÇIKLAMA:
Şirket ile devralma yoluyla birleşmiş olan Galatasaray Spor ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.'nin 2010 yılına ait hesaplarının "Damga Vergisi, Katma Değer Vergisi ve Kurumlar Vergisi Tevkifatı" kapsamında Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişleri tarafından incelenmesi tamamlanmış olup; Vergi idaresi inceleme sonuçları toplamı olarak 15.438.689 TL vergi aslı ve 18.912.913 TL vergi ziyaı tarh ettirmiştir. Şirket bu tutarlar için yasal süresi içinde ilgili resmi mercilere, bu tespitlerdeki mevzuata aykırı hususlara ilişkin olarak tarhiyat sonrası uzlaşma talebinde bulunmuştur.
Daha önce kamuoyuna duyurulan 75.159.895 TL vergi aslı ve 90.067.025 TL vergi ziyaı ve yukarıda belirtilen tutarlar için Şirketimizce Vergi idarelerine yapılan tarhiyat sonrası uzlaşma taleplerimize resmi mercilerce henüz cevap verilmemiş olup; konuyla ilgili gelişmeler ayrıca açıklanacaktır.

en kötü ihtimal eksi 110 daha.bu zarar hanesinde gösteriliyor mu acaba

KAP

AÇIKLAMA:

Gömmüşler resmen. Vergi ziya-ı cezası verginin aslından daha fazla.

Gömmüşler resmen. Vergi ziya-ı cezası verginin aslından daha fazla.

evet renktaş vergi aslı üzerine vergi ziyaı ını ekliyorsun gerçek vergi borcu öyle çıkıyormuş.toplam 200 milyon tl civarında bir borç bu.şimdi inceledim bilançolarda bu borç zarar ya da yükümlülük hanesinde gösterilmemiş.yani söylenen toplam borcumuzun üzerine bunları da ilave edersek daha gerçekçi bir borç rakamına ulaşırız ki söylenen borçta da sıkıntı var.riva florya otel bilmem ne derken bu borç daha da artar muhtemelen onlar değerlendirilinceye kadar borç duran varlıklar eşitlenir,bu rezalet geçmişte edinilen değerler sıfırlanarak kapatılır,bizi de bu yıllar içerisinde forma alalım maçlara gidelim de en azından borçların faizi biraz ödensin diye ibra wiel kandırırlar

Taraftar transfer bekliyor. Dursun da muhtemelen kırmızı don bakıyordur kendine.

Ulan şeref yoksunu yönetim yap bi yıldız transferi de yılbaşı hediyesi olsun taraftara. Bu kadar mı vurdumduymaz bir idare olur!

sezer_GS59R.jpg

Boşa çıkmış yönetim duymasın. :D

2si de birbirinden kötü. Hangisi daha kötü, secim yapmakta inanilmaz zorlaniyorum. Ranoyu hic begenmem. O bile Balta ve Semihe göre bana dünyanin en iyi stoperi gibi geliyor.
Balta daha iyi. Chedjouyu begenen adam Baltayi nasil begenmez pek anlamis degilim. Aralarinda en az hata yapan stoper belki Balta'dir. Geçen sezonki sampiyonlugun en önemli oyuncularindan birisiydi.

ulan zaten yarın tatil yok calısacaz bari yılbasında güzel bi transfer bombası ile girelim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt