Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizimkiler kanat icin Yasin'e alternatif ariyor herhalde

Nanide bi cacik yok ben arfa top diye oynar onu. Cok dusuk bonservis bedeliyle alinabilir
tek başına fenere 9 12 puan arası kazandırdı, ben arfa gelmeden bilinmez ama top class oyuncu değil, gelebildiği en son yer newcastle, nani s10 ayarında manuda cl de kaç kere maç yapmış kupa kaldırmış oyuncu ben takımımda böyle oyuncular görmek isterim. Ben arfa kötü demiyorum çok daha yetenekli ama bazen tek başına yetenek bir yere kadar bjkdeki q7 örneği, ronaldodan daha yetenekli ama ronaldo real madride q7 bjkde.

Astana, Eskisehir gibi cok zayif rakipler bulunca arada sirada sorumluluk alip, iyi oynadigi da oluyor. Fakat ne zaman tempolu, pas yapan, pres yapan ortasahalara karsi oynasak, yan pas geri pas.

hamit de katara gidicekmiş en yakın zamanda defolsun

Nani taş gibi adam yahu,Feneri ileri iten ve baya yaratıcı bir oyuncu Fenerin en iyi transferi uzak ara odur bizim takımdada çok iş yapardı Sneijder ve Poldiye çok destek verirdi.

Senin gibi adamlar yuzunden selcuk gibi kotu oyuncular senede 3 milyon euro garanti aliyor,

Selcuk tek ozelligi arada sirada frikik atmasi, baska hic bir ise yaramiyor.

Yav he he yaramıyormuş :D

Bugün AL'de devam ediceksen kimin sayesine ?

Bugün Avrupa Şampiyonası'na gidiyorsan kimin sayesine ?

En önemlisi Antalya maçında o son dakika golünü yemeseydik şuan hala yarış içinde kalmanı sağlayacaktı bu adam

2012 den bu yana 3 şampiyonlukta hiçbir payı yok he tamam oldu :D

Kabul edin etmeyin Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusu Selçuktur

Balta 10 tane Chedjou mu ediyormus. Ilginc.

En önemlisi Antalya maçında o son dakika golünü yemeseydik şuan hala yarış içinde kalmanı sağlayacaktı bu adam

Arkadaş bu nasıl bir savunma şekli yahu.

Iyi, ozaman Aydin'da iyi futbolcu cunku braga'ya attigi gol sayesinde CL'de gruptan cikmistik :D

Nerde o eski Nani, adamin daha calim attigini görmedik Fener'de.

Ayni van Persie gibi o da klasi ile oynuyor. Aynisi Podolski icin de gecerli bence. Adamlari gömmeye ya da göklere cikarmaya gerek yok.

O golü yemeseydik çok farklı bir hava yakalardık

Takım yükselişe geçerdi
Selçuğu severim ve burada yerildiği kadarda kötü olmadığını hep söyledim ama adamı attığı gollerle savunmayı saçma buluyorum,ayrıca o boldlağım baya garip geldi bana varsayımdan savunmuşsun adamı,bence gollerinden ziyade iyi top dağıtması ve takımın arkasını toplamasıyla ön plana çıkıyor.

Selçuğu severim ve burada yerildiği kadarda kötü olmadığını hep söyledim ama adamı attığı gollerle savunmayı saçma buluyorum,ayrıca o boldlağım baya garip geldi bana varsayımdan savunmuşsun adamı,bence gollerinden ziyade iyi top dağıtması ve takımın arkasını toplamasıyla ön plana çıkıyor.

Kritik anlarda herkesin eli ayağı titrerken bu adam piyasaya çıkıyorsa saygı duyacaklar

Türkiye'de ne dersen de attığı gollerle hatırlanır oyuncu

Bir 10 sene sonra Burak'ta oynadığı futbolla değil attığı gollerle hatırlanacak

Dursun meymenetsizi "7-10 güne bombalar patlayacak" demisti,yine sallamis belliki.lan ne yalancı,beceriksiz bir herif yönetiyor kulübü.

Son düzenleme:
TRANSFER - Atalanca, Maxi Moralez'i Meksikalı kulüp Leon'a sattı. €5M (via GdS)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt