Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tek başına fenere 9 12 puan arası kazandırdı, ben arfa gelmeden bilinmez ama top class oyuncu değil, gelebildiği en son yer newcastle, nani s10 ayarında manuda cl de kaç kere maç yapmış kupa kaldırmış oyuncu ben takımımda böyle oyuncular görmek isterim. Ben arfa kötü demiyorum çok daha yetenekli ama bazen tek başına yetenek bir yere kadar bjkdeki q7 örneği, ronaldodan daha yetenekli ama ronaldo real madride q7 bjkde.Nanide bi cacik yok ben arfa top diye oynar onu. Cok dusuk bonservis bedeliyle alinabilir
Yönetim gelecek sene Telles ve Bruma'dan gelecek paraya güveniyor
Ya satılmazlarsa![]()
Senin gibi adamlar yuzunden selcuk gibi kotu oyuncular senede 3 milyon euro garanti aliyor,
Selcuk tek ozelligi arada sirada frikik atmasi, baska hic bir ise yaramiyor.
telles satılır bruma satılmaz
Arkadaş bu nasıl bir savunma şekli yahu.Yav he he yaramıyormuş
Bugün AL'de devam ediceksen kimin sayesine ?
Bugün Avrupa Şampiyonası'na gidiyorsan kimin sayesine ?
En önemlisi Antalya maçında o son dakika golünü yemeseydik şuan hala yarış içinde kalmanı sağlayacaktı bu adam
2012 den bu yana 3 şampiyonlukta hiçbir payı yok he tamam oldu![]()
Kabul edin etmeyin Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusu Selçuktur
Yav he he yaramıyormuş
Bugün AL'de devam ediceksen kimin sayesine ?
Bugün Avrupa Şampiyonası'na gidiyorsan kimin sayesine ?
En önemlisi Antalya maçında o son dakika golünü yemeseydik şuan hala yarış içinde kalmanı sağlayacaktı bu adam
2012 den bu yana 3 şampiyonlukta hiçbir payı yok he tamam oldu![]()
Kabul edin etmeyin Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusu Selçuktur
Arkadaş bu nasıl bir savunma şekli yahu.
Iyi, ozaman Aydin'da iyi futbolcu cunku braga'ya attigi gol sayesinde CL'de gruptan cikmistik![]()
Selçuğu severim ve burada yerildiği kadarda kötü olmadığını hep söyledim ama adamı attığı gollerle savunmayı saçma buluyorum,ayrıca o boldlağım baya garip geldi bana varsayımdan savunmuşsun adamı,bence gollerinden ziyade iyi top dağıtması ve takımın arkasını toplamasıyla ön plana çıkıyor.O golü yemeseydik çok farklı bir hava yakalardık
Takım yükselişe geçerdi
Banada öyle geliyor
Yine millet Bruma gol attı diye çoşmuş ama dün izledim bir farkı yok yine pozisyona girip içine ediyor
Selçuğu severim ve burada yerildiği kadarda kötü olmadığını hep söyledim ama adamı attığı gollerle savunmayı saçma buluyorum,ayrıca o boldlağım baya garip geldi bana varsayımdan savunmuşsun adamı,bence gollerinden ziyade iyi top dağıtması ve takımın arkasını toplamasıyla ön plana çıkıyor.