Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum sağlıklı ve mutlu bir yıl geçiririz inşallah.

Transfer sezonu hangi tarihte açılıyordu ?

Selcuk iyi bu sene çok iyi olmasa da iyi ancak piyasa da Mbia gibi dünya starı varken max 1 sene daha oynayacak Selcuku yolla Mbiayi al işte.

Noldu bu aksam böyle. Ceza aldınız falan yazıyordu foruma giremiyordum ama ceza alıcak birşey yapmamışzım zaten şimdi de giremezdim. Noluyor aga.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ben sorun yaşamadım bugün forumda,ilginç

Bu arada Kramariç nerden çıktı kaynak nedir,videoyu izledim golü yok gibi adamın

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabahin korunde uyanip ilk transfer var mi diye bakmak cocukluk aşkı gibi la bu GS :)

Selçuk İnan'ı verip Kramer'i mi almışız? Nerede geçiyor bu haber? Aydınlanalım.

Selçuk İnan'ı verip Kramer'i mi almışız? Nerede geçiyor bu haber? Aydınlanalım.
25a421474414cb558e15393c7450a86b.jpg

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Herkese iyi yıllar. Hadi burak bir nebze de selçuk giderse zaten eksik olan ortasahamiz çöker.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu seneden bişey beklemeyin. yönetim sezon başında s.çmıştı, şimdi sıvazlayacak.

Chedjou ve selçuğa sallayanlar futbolu gram bilmeyen öküzler

Anlat bakalım chedjou yu bizde bilelim
Teknigine oyun görüşüne lafimiz yok
Ya yaptığını sacmaca hatalar iskaladigi toplar boşa çıktığı toplari yedigi sacma sapan çalımları
Her mac rakibe yaptığı asistleri
Olmuyor arkadas olmuyor yıllardır hic aşama kat edemedi kisisen hatalarini duzeltmekte

Bir duyum atın da kendimize gelelim gencler

?Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Didier Drogba ve 8 diğer kişi bunu beğendi..

Denizli Burak'ın satılmasını veto ediyormuş eğer doğruysa Denizli'ye olan güvenim sıfırlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt