Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
...............Pato..............
Poldi....Sneijder...Gervinho
Kardeşim yılbaşında Biraz fazla kaçırmışsın yüzünü yıka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim yılbaşında Biraz fazla kaçırmışsın yüzünü yıka
Sent from my iPhone using Tapatalk
............. Burak
Poldi - Sneijder - Tannane olucak.
............. Burak
Poldi - Sneijder - Tannane olucak.
yeni yılda mesajlarını okumayacagım![]()
Burak olmaz bence bu olucak
Damiao
Podolski sneijder Tannane
Sözde bunu almi$iz, dün o sitete gördüm, dogrumu bilmiyorum https://www.transfermarkt.de/andrej-kramaric/profil/spieler/46580
Gerçekler acıdır hayal kurmak bedava istediğini yaz.
Öyle adamlar alamayacaklarını biliyorum da eğer şöyle kadro yapacağız böyle farklı Galatasaray olacak diyorlarsa açacaklar gömüyü.
Ama muhtemelen ellerinde 10 lira varsa 5 e bölüp 5 tane vasat adam alacak ve tam 5 transfer yaptık diyecekler
Denizlinin taraftarla tekrar bütünleşeceğiz lafı havada kalacak zira taraftara heyecen verecek hiçbir gelişme olmayacak
Mbiayı alalım Donku almayalım Kasımpaşayı ekelim,Carrilloyu alalım Tannaneyi almayalım Heraclesi ekelim,Wieli alalım Rhijni almayalım Ajaxı ekelim,Tabi ekme olayı işin süsü kadromuzu çok değiştirir bu transfer tercihleri.
burdayızzyeni bir transfer nöbeti açalım modlara sesleniyorum yeni yıla yeni çöpsüz bir sayfa açalım
Bu saat de burada olanlara HAS Galatasaraylı rütbesi verilmesini teklif ediyorumşaka bir yana çok seviyoruz be Arkadaş Dursun bile soğutamadı bizi o derece yani..